Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Porsgrund | Moderne toalett

Hos Bygghjemme.no kan du få kjøpt rimelige produkter fra Porsgrund på nett. Vi har blant annet Porsgrund vegghengt toalett, toalettseter og gulvstående toalett i ulike prisklasser. Dette er en del av vårt sortiment online som inneholder produkter for hjem og bolig, lett tilgjengelig via nettbutikken vår. Hvis du vil komme rett inn på Porsgrund-produktene vi fører på nettsiden vår, kan du skrive søkeordet «porsgrund» i søkefeltet øverst på siden.

Du har sett alle 1 produkter

Vanlige spørsmål om

Hva er hovedforskjellene på vegghengt og gulvstående toalett?
Kommer Porsgrund toalett med garanti?
Blir toalettene levert med toalettsete?

Porsgrund er kjent for å være en kvalitetsleverandør av produkter til hus og hjem, og mange kjenner sikkert Porsgrund Porselænsfabrik for deres flotte serviser og kjøkkentilbehør. I tillegg har Porsgrund toalett og toalettseter av høy kvalitet som bidrar til å heve standarden på badet eller toalettet. Hos oss kan du bestille deres produkter til gunstige priser online – bestill gjerne direkte på nettsiden vår.

Gulvstående eller vegghengt toalett fra Porsgrund

Gulvstående toalett står naturlig nok på gulvet, og derfor er det viktig at toalettet er utformet for å samle opp minst mulig smuss og støv. Porsgrunds toaletter har også enkle og rene linjer for å være enkle å rengjøre. Med toalettsete fra samme produsent vil toalettet få et helhetlig design som er minimalistisk og stilfullt samtidig som det er hygienisk og tilnærmet vedlikeholdsfritt.

Vegghengte toaletter henger montert på veggen, og på den måten bidrar de til enda enklere rengjøring på badet eller toalettrommet. De monteres i riktig sittehøyde ut fra normer for norske boliger og er en renslig, pen og praktisk løsning. Merk deg at toalettsete ikke følger med Porsgrunds toaletter, men kjøpes som ekstra tilbehør. Alt finnes til fornuftige priser på nett her hos Bygghjemme.no.