Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Solamagic

Solamagic | Varmer uteplassen din

Ønsker du å skape en koselig og behagelig atmosfære utendørs året rundt? Med en Solamagic terrassevarmer eller parasollvarmer, kan du sitte utendørs til sent på kveld uten å fryse. Her på Bygghjemme.no finner du billige produkter fra Solamagic online. Vi har alt du trenger for å nyte livet utendørs hele året.

Filter

95kr
8730kr
95
95
8730
8730

Terrassevarmer

(22)

Elektrisk varme

(12)

Øvrige terrassevarmer

(10)

BASIC+

(2)

ECO+PRO

(5)

PREMIUM+

(5)

Sortere

22 Produkter

Du har sett alle 22 produkter

Billige varmelamper fra Solamagic på nett

Vi i Bygghjemme.no vet at kvalitet og pris er to avgjørende faktorer når du skal velge varmelampe. Heldigvis har vi klart å holde prisen lav, samtidig som kvaliteten er på topp. Med Solamagic elektrisk varme vet du at du har en varmelampe som varer i lang tid, og kvaliteten er upåklagelig.

Vi har mange ulike produkter fra Solamagic, og du kan velge mellom alt fra en praktisk parasollvarmer som kan henges under parasollen, til varmelamper på tripod- eller basepod-stativ. Varmelampene til Solamagic finnes alt etter hva du trenger på din altan eller i din hage.

Hold varmen med Solamagic

Med en terrassevarmer fra Solamagic får du en varmekilde som er både effektiv, pen å se på og miljøvennlig. Og du kan gjerne velge en Solamagic pakkeløsning når du handler online på bygghjemme.no. Vi har både varmelamper, fjernkontroller, monteringsfeste, forlengningskabel og stativ. Du finner alt du trenger fra Solamagic hos oss rimelig i vår nettbutikk, få en lun og koselig atmosfære utendørs.