Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Stanley | Måleinstrumenter online

Stanley er et selskap som blant annet leverer brukervennlige måleinstrumenter med høy nøyaktighet. Her hos bygghjemme.no kan du kjøpe for eksempel en stenderfinner, en avstandsmåler eller en fuktmåler. Disse måleinstrumentene hjelper deg i byggeprosjektet og gjør det enkelt å finne stendere i veggen eller oppdage fuktighet i eldre bygninger. Se vårt utvalg i dag.

Du har sett alle 5 produkter

Vanlige spørsmål om

Trenger jeg en fuktmåler til et nytt hus?
Er det lurt å investere i måleinstrumenter?

Presise målinger med måleinstrumenter fra Stanley

Skal du i gang med et byggeprosjekt, er avstandsmåling noe av det viktigste. Mål og avstand må måles nøyaktig og profesjonelt, slik at det endelige byggeresultatet blir så bra som mulig. Dette gjelder uansett om du skal bygge en enebolig eller bare flytte en vegg i huset. En avstandsmåler fra Stanley gjør målejobben for deg.

Har du kjøpt en eldre enebolig eller overtatt et eldre bygg? Da er det viktig at du går gjennom bygningen fra topp til tå med en fuktmåler. Dersom måleinstrumentet påviser fuktighet, er det viktig å få gjort utbedringer så snart som mulig. Du finner en lett anvendelig fuktmåler fra Stanley billig her hos Bygghjemme.no.

Kvalitet og brukervennlighet

Alle produkter fra Stanley er utformet for å være brukervennlige og lette å avlese. Dermed passer de både til hobbysnekkeren og profesjonelle bygningsarbeidere. Med en stendermåler kan du for eksempel finne stendere av både tre og metall i bygningen, og den påviser også elektriske ledninger inne i veggen. Resultatene vises på en tydelig LCD-skjerm.

Tar du i bruk et måleapparat fra Stanley, kan du være sikker på å få riktige målinger. Anerkjente Stanley lager produkter som skal kunne brukes av alle, og de skal vare i mange år. Her får du både kvalitet og et rimelig og praktisk hjelpemiddel hvis du bestiller i vår nettbutikk i dag.