Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Wallas | Varmeapperat – peis og ovn

Kjøp en billig Wallas parafinovn og tilbehør på nett. Parafinovnene kommer i forskjellige størrelser og ytelser. Våre modeller er utstyrt med praktisk fjernstarter. Ovnene er svært effektive, kostnadseffektive og enkle i bruk. Se utvalget vårt på Bygghjemme.no av rimelige Wallas parafinovner for innendørs bruk, og sammenlign modellene for å finne den som passer ditt behov.

Du har sett alle 7 produkter

Vanlige spørsmål om

Kan jeg bruke parafinovn på hytta?
Fungerer Wallas parafinovn til større hus og hytter?
Hvordan kan jeg oppnå mindre fukt hjemme?

Wallas drivstofftank på nett

I tillegg til parafinovner, tilbyr vi også alt av ekstrautstyr til innretningen. Vi fører blant annet Wallas drivstofftank, med forskjellig kapasitet til drivstoff. I vår nettbutikk vil du også finne tilhørende sokkel for oppbevaring under parafinovnen, og med luke i front for praktisk og enkel påfylling av drivstoff.

Vi fører brennstofftank fra Wallas i forskjellige størrelser. Disse er beregnet for bruk til Wallas parafinovn, og kan enkelt bestilles på vår hjemmeside. Alle Wallas produkter holder høy standard når det gjelder kvalitet, utforming og holdbarhet. Kikk gjerne gjennom vårt sortiment av Wallas produkter, og få billig tilleggsutstyr til din parafinovn!

Kjøp en rimelig Wallas vanntank online

Wallas brennstofftank kan også brukes som vanntank. Tanken har stor kapasitet og er laget av høykvalitets HDPE-plast for langvarig bruk. Passer perfekt på hytta eller andre steder uten innlagt vann – med Wallas tank er du forsynt uansett hvor du befinner deg. Med Wallas får du høy kvalitet til rimelig pris

Vårt motto er å alltid gi deg høy kvalitet for en rimelig penge. Vi fører produkter kun fra leverandører som kan stå inne for kvaliteten, samtidig som vi senker prisene maksimalt. Med et Wallas-produkt er du alltid garantert kvalitet som du vil ha god nytte av i mange år fremover.