Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Warmup | Gulvvarme og tilbehør

Skal du pusse opp hjemme og ønsker varme i gulvet så har vi produktene du trenger. Det er ikke noe som er bedre enn et deilig og varmt badegulv en kald morgen. På vår hjemmeside Bygghjemme.no kan du enkelt bestille varmematte fra Warmup online slik at du kan få det baderommet du ønsker deg.

Filter

433kr
11358kr

Gulvvarme

(14)

Varmekabler

(7)

Tilbehør gulvvarme

(7)

Sortere

14 Produkter

Du har sett alle 14 produkter

Vanlige spørsmål om

Er det dyrt å bruke varmekabler?
Hvordan bruker jeg varmekabler effektivt?

Flere produkter fra Warmup

På bygghjemme.no har vi det du trenger for å få varme i dine gulv. Du kan velge mellom varmekabel, varmematte eller varmefolie. Ulike produkter til ulike behov. På siden vår har vi en rekke billige produkter fra Warmup som du enkelt kan bestille online når du skal renovere dine gulv.

Vi har også et utvalg termostater for å justere varmen i gulvene dine, slik at du kan velge termostat basert på ditt behov. Velg mellom den enkle og tradisjonelle manuelle termostaten eller en termostat som du kan programmere eller til og med styre via Wi-Fi. Du kan til og med velge mellom ulike farger.

Oppvarmingsmuligheter

Hos oss på Bygghjemme.no finner du billige produkter fra Warmup når du vil ha varme i dine gulv. Vi har det du trenger av produkter og tilbehør både for å få varme i flisegulvet på badet eller vaskerommet, og dersom du vil ha varme i laminatgulv, vinyl eller tregulv. Bestill hos oss i dag.

I vår nettbutikk finner du kvalitetsprodukter til en rimelig pris. Vi har det du trenger når du skal renovere hjemme, og dersom du har noen spørsmål så er våre dyktige kundeservicemedarbeidere klare til å hjelpe deg. Vi er opptatt av at du skal gjøre et bra kjøp både med tanke på pris og kvalitet.