21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
0
0 kr

Woods | Bedre inneklima

Merkevaren Woods har alt du trenger for et bedre inneklima, fra pålitelige og effektive luftavfuktere til stille og energieffektive luftrensere. Et godt innendørsklima er noe alle kan dra nytte av, og spesielt allergikere og astmatikere. Woods' lidenskap for ren luft er grunnlaget for produsentens kontinuerlige utvikling. Hos bygghjemme.no finner du inneklima-produkter fra Woods på nett!

Etter 65 år er Woods' produkter fremdeles nøye designet og svært pålitelige, med høy kapasitet til lavest mulig energiforbruk. Dette gjør Woods' produkter unike. Produktene produseres i Sverige, der teknologisk innovasjon er et must. I mer enn seks tiår har Woods vært kjent for topp kvalitet, høy kapasitet og lavest mulig energiforbruk.

Luftrensere og klimaanlegg

Woods designer, utvikler og produserer alle luftrensere i egen fabrikk i Sverige. Luftrenserne kjennetegnes ved sitt utrolig lave energiforbruk, kombinert med lave støynivåer og eksepsjonell rengjøringskapasitet. Woods luftrensere er blant de få luftrenserne som ikke forurenser, og etterlater et svært lite karbonfottrykket. Woods har luftrensere til både stue, soverom, barnerom og kontor.

Woods lager flere kompakte og fleksible klimaanlegg som raskt og effektivt senker luftfuktigheten. De fleste av Woods' klimaanlegg er bærbare, som betyr at de ikke trenger noen fast installasjon. Woods har klimaanlegg for de fleste behov, så sjekk ut bygghjemme.no – vi har produktene du leter etter fra Woods til en billig penge!

Filter

Pris
30 544
30 544
36 394
36 394
Kategori
Viser 2 av 2 produkter
Side 1 / 1
Avfukter Woods WPF100
woods_logo_sv.jpg
36 394 kr
Leveres innen 2-3 uker
Gå til produkt
Avfukter Woods WPF52
woods_logo_sv.jpg
30 544 kr
Leveres innen 2-3 uker
Gå til produkt
Side 1 / 1