21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
0
0 kr

Yale Doorman | Sikre boliglåser

Yale Doorman produserer digitale boliglåser som er både enkle og brukervennlige. Samtidig har disse låsene høyt sikkerhetsnivå, og er praktiske da du kan lage midlertidige koder til andre. Slipp å lete etter nøklene mer, og kjøp en billig digital dørlås fra Yale Doorman på nett hos oss på bygghjemme.no.

Med en dørlås fra Yale Doorman får du en rekke smarte funksjoner med på kjøpet. Du kan for eksempel registrere opptil ti ulike PIN-koder, slik at alle i husholdet har hver sin kode for å låse seg inn. Du kan også følge med på en egen app, og se hvem som har låst seg inn.

Høy kvalitet tilpasset nordiske forhold

Hos bygghjemme.no finner du boliglåser fra Yale Doorman som er tilpasset norske værforhold, som ofte preges av mye fuktighet og kulde. Produsenten kan dessuten skilte med produkter av høy kvalitet, slik at du vet at boliglåsen vil vare lenge. En Yale Doorman boliglås er en investering som sørger for høy sikkerhet.

Yale Doorman skaper en tryggere hverdag ved å gi deg oversikt og kontroll over hjemmet ditt, og er Norges første og eneste forsikringsgodkjente elektroniske dørlås. Låsen er også kåret til best i test når det gjelder installasjon, brukervennlighet, funksjonalitet, sikkerhet, design og pris. Kjøp den på nett hos bygghjemme.no i dag!

Filter

Pris
3 990
3 990
4 849
4 849
Kategori
Viser 2 av 2 produkter
Side 1 / 1
Leveres innen 4-6 uker
Finnes i flere varianter
Hvorav 3 farger:
Sølv
Hvit
Svart
Gå til produkt
Leveres innen 5-10 hverdager
Finnes i flere varianter
Hvorav 3 farger:
Sølv
Hvit
Svart
Gå til produkt
Side 1 / 1