Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Best i test: Rimelige dusjkabinetter

Dusjkabinetter kommer i en mengde ulike varianter – alt fra enklere modeller til avanserte system med dampfunksjon og massasjestråler. I denne artikkelen ser vi nærmere på tre modeller som ikke har luksusfunksjoner, men som er gode valg for deg som er på jakt etter et bra og billig dusjkabinett.

Av Bygghemma-redaktionen2023-03-30

 

 

 

Et dusjkabinett er et praktisk og sikkert valg av dusjløsning, siden kabinetter ikke gir vannsprut på vegger og gulv. Slik motvirker et dusjkabinett effektivt vannskader på badet. Alternativene er mange, så det lønner seg å sammenligne fordeler og ulemper med de ulike modellene før du går til innkjøp av et nytt dusjkabinett. I denne artikkelen har vi valgt ut tre dusjkabinetter som alle koster under 7 000 kroner, og sammenlignet pris, design, hva kundene mener samt hva som inngår av utstyr; som sikkerhetsglass, termostat og blander.

 

Bygghjemme-redaksjonens Best i test billige dusjkabinetter 2021

 

Delt 1. plass: Bathlife Betrakta dusjkabinett Elegant A/W

Delt 1. plass: Sunwind Aurora dusjkabinett

2. plass: Bathlife Logi dusjkabinett

 

 

Bathlife Betrakta dusjkabinett Elegant A/W

 

Produsent
Bathlife

 

Passer for deg som
setter pris på et pent design og vil ha god plass i dusjen

 

Oppsummert

Betrakta Elegant er et stilrent, lettmontert og rimelig dusjkabinett. Kabinettet har inngang i front og er utstyrt med et stabilt kar i akryl, aluminiumsprofiler og 6mm herdet sikkerhetsglass. Dusjkabinettet har skyvedører og fronten kan tas av. Hånddusj, bunnventil og avløp inngår men blandebatteri må kjøpes separat. Blandebatteri monteres i hjørnet og har 150 cc mål. Størrelse: 90x90cm. Veiledende pris: 7 354,-


Kundeomtaler

Gjennomsnittlig vurdering blant kunder var 4,5 av 5 stjerner på sammenligningstidspunktet. Det stilige designet og at dusjkabinettet oppleves som romslig går igjen i anmeldelsene. Vurderingene er gjennomført på bygghjemme.no.

Kjøp Bathlife Betrakta Elegant A/W her

 

Sunwind Aurora dusjkabinett

 

Produsent
Sunwind

 

Passer for deg som
vil ha et rimelig dusjkabinett som er lett å rengjøre og montere

Oppsummert

Sunwind Aurora er et robust og solid dusjkabinett. Kabinettet har doble, justerbare remskiver både oppe og nede på dørene samt en front som kan tas av for enkel rengjøring. Takket være den avtagbare fronten er det lett å komme til avløpet, og svært enkelt å montere kabinettet. Bærekonstruksjonen er laget av rustfritt stål, glasset er 5mm herdet sikkerhetsglass og profilene er i aluminium. Dusjstang, slange og hånddusj inngår men ikke blandebatteri, som må kjøpes separat. Størrelse: 70x90cm. Veiledende pris: 5 490,-

Kundeomtaler

Sunwind Aurora er et nytt dusjkabinett i vårt sortiment, og har derfor ingen vurderinger enda. Den gjennomsnittlige vurderingen fra svenske kunder på bygghjemme.se er 4 av 5 stjerner på sammenligningstidspunktet, og folk liker særlig godt at dørene er lette å hekte på og av samt at kabinettet er svært prisgunstig.

Kjøp Sunwind Aurora dusjkabinett her

 

Bathlife Logi dusjkabinett

 

Produsent
Bathlife

 

Passer for deg som
vil ha et rimelig dusjkabinett hvor alt er inkludert

Oppsummert

Bathlife Logi er modellen for deg som digger stilrene dusjkabinetter med rette linjer. Logi leveres komplett med blandebatteri, bunnventil og bunnplate. Kabinettet er utstyrt med profiler i aluminium og herdet sikkerhetsglass, takdusj og hånddusj. Bathlife Logi kommer i to størrelser; 80x80cm eller 90x90cm for den som vil ha et romslig dusjkabinett. Veiledende pris: 6 788,-

Kundeomtaler

Gjennomsnittlig vurdering blant kunder var 3 av 5 stjerner på sammenligningstidspunktet. Designet og prisen løftes fram som mest positivt. Vurderingene er gjennomført på bygghjemme.no.

Kjøp Bathlife Logi dusjkabinett her

 

Se aktuelle tilbud på dusjkabinetter her

 

 

Les også: 5 tips: slik rengjør du dusjvegger og dusjkabinetter

 

 

Populære artikler