Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Inspirasjon og ideer til treterrasse

Trenger terrassen et løft? I denne artikkelen samler vi noen av våre beste tips til en koselig uteplass – med alt fra rimelig bålpanne til paviljong!

Av Bygghemma-redaktionen2023-02-23

 

 

Vi nordmenn elsker å oppholde oss i naturen, så vel om sommeren som om vinteren. Med en koselig hage blir det utrolig lett å tilbringe tid utendørs selv i en travel hverdag. Uansett om du har en stor eller liten terrasse, har vi mange ideer på lager for å hjelpe deg å skape en utendørs drømmeplassen. Her har vi samlet noen av våre beste tips til en hyggelig terrasse eller uteplass!

 

Gjør terrassen koselig med en utepeis

En utepeis eller en stilig bålpanne vil øyeblikkelig gi uteterrassen din en koselig atmosfære. Med en bålpanne kan du bringe det tradisjonelle leirbålet rett hjem til din egen hage, og så vel voksne som barn vil ha glede av varmen og flammene. Alle våre utepeiser og bålpanner er kvalitetsrike produkter, som du vil kunne nyte i en årrekke. Du investerer dermed i utallige koselige dager rundt varmen for hele familien i mange år fremover. 

 

rimelig bålpanne krifon

Lekker bålpanne i rustfritt stål fra Krifon, som både sørger for kos og gir uteplassen et stilig uttykk

 

Komfortable hagemøbler for en innbydende uteplass

Hagemøbler må til om man ønsker seg et koselig sted å oppholde seg utendørs. Her på Bygghjemme har vi utallige stiler og utforminger, så det skal ikke være et problem å finne møblement som matcher din stil og preferanse. Om du har en liten hage eller terrasse, er såkalte cafémøbler et ypperlig valg. Cafémøbler tar minimalt med plass, men kommer med et koselig design som vil gjøre uteplassen til et hyggelig sted for hele familien. Har man derimot litt større plass å rutte med, er en hagegruppe eller loungemøbler alternativer som virkelig vil løfte terrassen eller hagen. Slike utemøbler både ser stilige ut og er behagelige å sitte i, og det finnes et bredt utvalg å velge mellom. Her på Bygghjemme finner du selvsagt hagegrupper og loungemøbler til terrassen til de beste prisene! 

 

Kos deg uansett vær med en stilfull paviljong 

Vi kan skryte av mye her i Norge, men stabilt vær er dessverre ikke en av tingene. Derfor kan det være lurt å investere i en markise eller paviljong til møbelgruppen i hagen – slik at du kan kose seg ute uansett vær! Men en markise eller paviljong får du også skygge fra solen på solfylte dager, og noen paviljonger kommer også med mulighet til å installere myggnett. Slik kan du nyte sene sommerkvelder utendørs uten å bli irritert over insekter som ødelegger kosen. 

 

lysthus paviljong tre

PLUS lager flotte paviljonger og lysthus – her ser du den luksuriøse modellen Mysinge, som kan bestilles med glass og skyvedører for ultimat beskyttelse mot vær og vind.

 

Gjør terrassen koselig med utebelysning 

Når du har valgt møbler til terrassen, er neste punkt på listen å velge riktig utendørsbelysning. Her på Bygghjemme kan du velge og vrake i alt fra nostalgiske lyktestolper til moderne LED utendørsbelysning. Om du ønsker bakkebelysning for å lyse opp enkelte deler av hagen – for eksempel en statue eller et blomsterbed som du vil fremheve – er dette bakkelyset fra Aneta midt i blinken. Riktig belysning i hagen eller på terrassen skaper både en koselig atmosfære og en mer brukervennlig uteplass. Blomster og potter på terrassen setter prikken over i'en

Ønsker du å gjøre uteplassen litt ekstra koselig, kan du sette ditt eget preg på hagen gjennom potter og blomster som passer din stil. Potter og blomster bringer så vel farger som gode dufter til uteplassen. Blomster er også en enkel måte å oppdatere uteplassen på uten å skifte møblement, og gir en naturlig forandring som følger årstidene. 

 

Se aktuelle tilbud på potter og blomsterkasser her