Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Inspirasjon og løsninger for innredning av vaskerom

Å innrede vaskerommet på en god måte er både tidsbesparende og hygienisk. Les dette innlegget for tips til et oversiktlig og funksjonelt vaskerom!

Av Bygghemma-redaktionen2023-02-23

 

 

Et vaskerom skal gjerne være både praktisk og hygienisk. Vaskerommet er et ypperlig sted å oppbevare vaskeutstyr, rengjøringsprodukter og skittentøy i, samtidig som man har et rom til å vaske og eventuelt tørke klær i. Et organisert vaskerom er et praktisk vaskerom, som bidrar til et ryddig hjem og mindre stress i hverdagen. Innred vaskerommet smart, så blir det lettere å sørge for at klær ikke flyter – og at man alltid vet hvor ting er, til enhver tid.

 

Se aktuelle tilbud på innredning til vaskerom her!

 

Vaskerom for en voksende familie

Vaskerommet er kanskje ikke det rommet som er mest brukt dersom man bor alene. Etterhvert som familien øker, får vaskerommet imidlertid stor betydning. Med barn i hus er det viktig å ha riktig innredning på plass for å kunne vaske klær og alltid ha tilgang til vaskeutstyr når uhell skjer rundt i huset. Heldigvis finnes det mange innredningsløsninger for vaskerom, som både gir god plass for oppbevaring og sørger for at du aldri ligger bak skjema når vaskeoppgavene hoper seg opp. 

Her på Bygghjemme finner du komplette vaskeromsinnredninger for ethvert hjem, slik at du kan få det som passer best for deg og din familie. La oss se litt nærmere på disse løsningene, og hvilke funksjoner de har!

 

Innredning av vaskerom – brede og luftige rom

Dersom du har et stort og luftig vaskerom, vil løsningen på 250 cm fra Fossbad være ideell. Med denne skapløsningen for vaskerom får du tre ulike overskap, et høyt skap, to underskap, underskap med strykebrett og benkeplate. Et av underskapene er også tilegnet vaskekum, slik at du kan vaske bort flekker eller fylle opp vaskebøtta før du setter moppen i sving. En stilren og helhetlig løsning, som gjør det enkelt å organisere det du trenger på vaskerommet!

 

Oppbevaring av skittentøy i vaskerommet

Dersom du ønsker å oppbevare skittentøy i vaskerommet, har Bygghjemme praktiske løsninger som vil gi deg mulighet til å gjemme vekk tøy som må vaskes i skap eller hyller. Finn din favoritt blant trådkurver til skap eller løsninger til høyskap, som lar deg oppbevare skittentøy på en praktisk og usynlig måte. 

Vi har også en modell fra Fossbad i sort matt farge, som ligner oppbevaringsløsningen ovenfor. Denne er litt mer minimalistisk enn versjonen over, og har et integrert skittentøyskap med 3 kurver. I tillegg har denne tre underskap, en benkeplate og et overskap som ikke stjeler gulvplass. 

 

En genialt løsning for deg som har lite plass på badet; Vaskerom Miljø fra Fossbad lar deg integrere vaskemaskin og tørketrommel i et møbel. Finnes i flere farger!

 

For smale rom

Har du et smalt vaskerom? Fortvil ikke, Bygghjemme har gode løsninger for de fleste typer rom som skal håndtere vask og rengjøring. Smale rom kan ofte virke vanskelige å innrede, men med riktig layout er det mulig å få et funksjonelt vaskerom selv med minimal bredde. Sjekk for eksempel ut den praktiske modellen B Skygge fra Fossbad, som fungerer godt sammen med vaskemaskin og tørketrommel. Her får du tilgang på to praktiske overskap og et underskap, samt en benkeplate. Dersom du ønsker mer oppbevaring, er A Hvit fra Fossbad en praktisk løsning for dine behov. 

Det er mulig å skape ekstra rom dersom du har både vaskemaskin og tørketrommel – uavhengig av planløsning. Fossbad har nemlig en smart løsning for dette; underskap for hvitevarene. Med dette møbelet får du ekstra oppbevaring under både vaskemaskin og tørketrommel, ved å integrere hvitevarene i innredningen. 

Husk også å gjøre smarte knep som å henge opp støvsugerslange, feste koster på klips og henge opp strykejernet for et ekstra ryddig vaskerom.

 

 

 

Populære artikler