Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Inspirasjon til å bygge utekjøkken med grill

Drømmer du om å lage et utekjøkken? Vi gir deg inspirasjonen du trenger til å bygge utekjøkken på egen hånd – enten du er vant til å bygge ting selv fra før av, eller er mer av en nybegynner.

Av Bygghemma-redaktionen2023-02-23

 

Det finnes utallige smarte løsninger for å bygge et eget utekjøkken, og det trenger faktisk ikke å bli et særlig omfattende eller dyrt prosjekt. Både den som er relativt handy, eller den som foretrekker å kjøpe fiks ferdige moduler, kan bygge et utekjøkken på egen hånd. Eller hva med en kombinasjon? På Bygghjemme finner du i alle fall masse produkter som vil komme til nytte når du skal lage et skikkelig flott utekjøkken. Det blir stas når du stolt kan ta på deg forkleet og være grillmester på festen. Det er mange anledninger der det kan passe å bytte inne-kjøkkenet mot utekjøkkenet – og gi grillen den sentrale plassen i hagen!

 

Se aktuelle tilbud på utekjøkkenpakker og tilbehør til utekjøkken her

  

Utekjøkkenets midtpunkt er grillen 

Kan du kjenne den herlige duften av et nygrillet gourmet-måltid? Planlegg designet på en slik måte at utekjøkkenet blir en naturlig og praktisk forlengelse av boligen din. Ta stilling til om du ønsker en integrerbar løsning, eller om du heller vil ha en frittstående modul med grill. Noen sverger til gass mens andre mener at kull er den overlegne måten å fyre grillen på. Med gassgrill oppnår du bedre kontroll og utsøkt resultat, mens du med kull får den klassiske lukten og smaken på maten.

Se aktuelle tilbud på gassgrill her – og tilbud på kullgrill her

 

 muurikka røykeovn utekjøkken

Kanskje du vil ha en røykeovn på utekjøkkenet? Her en elektrisk røykeovn fra Muurikka, plassert på en praktisk kjøkkenvogn fra samme merke.   

 

Det er en hel del inspirasjon å hente ved å scrolle seg gjennom vårt sortiment av griller. De fleste griller på Bygghjemme er utført i stilrent design og rustfritt stål, med flere praktiske funksjoner og utsøkt kvalitet. Du kan også velge å kombinere en gassgrill med en kullgrill. Kompletter, bygg på og tilpass funksjonene og tilbehøret slik du selv ønsker. Du finner også praktiske ting som vask, sidebrennere og skjærebrett til utekjøkken i vårt sortiment, og du kan kombinere moduler i serier fra både Myoutdoorkitchen og Skeldervik.

 

Bygg ditt komplette utekjøkken 

Det hele starter med idéen du har i hodet og hvordan du ser for deg at utekjøkkenet du bygger skal brukes. Les gjerne andre gjør-det-selv blogger for ytterligere inspirasjon. Du kan planlegge utformingen av utekjøkkenet ved å skisse arealet med de delene du ønsker, ved å ta utgangspunkt i hvor grillen skal være. Forestill deg benkeplassen som vil komme til nytte, og tilpass grillen med noen praktiske oppbevaringsløsninger som grillredskaper, kjøkkentilbehør og plass til urter.

 

Kjøp tilbehør til grill til gode priser på Bygghjemme

 

Et tips er å bygge en koselig kjøkkenkrok rundt grillen med avlastningsbord eller arbeidsbenk. Overhyller, kran og vask vil bli stilig, og kan muligens avlaste plassen på ditt innendørs kjøkken. Husk å beregne tilgangen til vann og strøm for at planleggingsfasen skal gå så strøkent som mulig.

 

Hygge på utekjøkkenet året rundt

Du kan enkelt oppgradere utekjøkkenet laget for å nyte sene sommerkvelder, til et koselig område som kan brukes året rundt. Kokkeleringen trenger absolutt ikke begrenses til sommersesongen. For en luksus det er å kunne slå opp parasollen eller skru på varmelampen, og sette seg til rette i kroken på det nye utekjøkkenet. Du kan forlenge sesongen om du plasserer utekjøkkenet under tak og velger en god nok grill. Finn modulene som vil være midt i blinken for ditt funksjonelle utekjøkken-prosjekt, og som vil kunne brukes i alle årets sesonger. Tilbring deretter hyggelige stunder med familie og venner i ditt nye utekjøkken – hele året rundt!

 

Se aktuelle tilbud på varmelamper på Bygghjemme!

 

 grillbord avlastningsbenk grill bygghjemme

Flott og praktisk avlastningsbord fra PLUS, med plass til alt du trenger for å lage et godt grillmåltid!

 

Andre som leste denne artikkelen leste også