Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Inspirasjon til pergola på terrassen – i ulike prisklasser

En pergola gjør seg like godt på terrassen som i hagen, og er et interiørelement i seg selv. Sett et stilrent preg på uteplassen med en pergola – vi gir deg tips til tre populære modeller!

Av Bygghemma-redaktionen2023-02-23

 

Med en pergola kan du både søke skygge fra solen på sommeren, og få ly fra ruskevær resten av året. For å gi deg litt pergola inspirasjon, har vi tatt en titt på ulike pergolaer i vårt sortiment – slik at du kan finne en som passer ditt budsjett. En flott pergola til hagen eller terrassen trenger nemlig ikke å koste skjorta!

 

Vær utendørs hele året med pergola

Våre pergola er utviklet for helårsbruk, noe som betyr at de kan overvintre i hagen. I tillegg kan du da også bruke hagen på vinterstid – enten du ønsker å grille eller sette ut en terrassevarmer for å kose deg litt ekstra. Pergolaene vi tilbyr kan monteres på flate underlag av tre, betong eller brostein, og det trengs ingen spesialverktøy for å skru dem på plass.

 

Tips til pergola i ulike prisklasser

Prisen på pergola kan variere, og det man ofte betaler ekstra for er størrelsen. Vår største pergola kommer med andre ord med det høyeste prislappen, men det finnes også billige pergolaer av litt mindre størrelse. Jo større pergola du velger, jo større rom i hagen kan du søke ly under. Tenk over hva du har lyst til å bruke pergolaen til, og hva budsjettet ditt er. Nedenfor finner du tre populære modeller, med noe forskjellige bruksområder. Vi håper at du finner den riktige pergolaen for deg og din uteplass!

 

Stilig og værbestandig pergola 

Pergola Messina er en kvalitetsrik pergola som rommer hele 11. Her får du plass til en stilren sittegruppe og et flott utendørsområde på terrassen eller i hagen. Selve taket er i rustfritt stål og har integrerte takrenner, slik at du kan være trygg på at det er et kvalitetsprodukt som varer året om. Pergolaen er kompatibel med så vel myggnett som gardiner. Slik kan du forsikre seg om at du får en god kveld på uteplassen, enten du ønsker å beskytte deg mot mygg eller innsyn – eller begge deler. De doble rulleskinnene gjør det nemlig mulig å bruke både myggnett og gardiner samtidig.

 

pergola GOP bygghjemme 

 

Elegant og moderne pergola

Pergola Florida har et minimalistisk og stilig design, og rommer 12. Selv om den er større enn Messina er den likevel mindre utrustet til helårsbruk. Konstruksjonen kan stå utendørs hele året, men solseilet som dekker til for skygge er laget i nylon. Noe helt annet enn et tak i rustfritt stål, med andre ord. Pergola Florida er derimot vidunderlig til kosestunder i hagen på sommerstid. Denne pergolaen er luftig og elegant, og solseilet kan justeres slik at du selv bestemmer hvor mye eller lite sol som får slippe inn under paviljongen. Finnes i flere størrelser og farger.

 

pergola florida Bygghjemme

 

Enkel og funksjonell pergola

Pergola GOP Ventura BBQ er en liten pergola, og det perfekte stedet å plassere grillen under. Denne pergolaen dekker et område på 4 kvm, og kommer med integrerte hyller slik at du har et sted å plassere grillmat, utstyr eller drinker på underveis. Med denne pergolaen kan du holde grillsesongen i gang hele året, da selve konstruksjonen er godt utrustet mot regn og snø. Den kan stå ute og brukes gjennom alle årstidene, samtidig som den er enkel å vedlikeholde. Ventura BBQ er en rimelig pergola med geniale funksjoner – et must for alle grillentusiaster som ønsker en billig meg god pergola, rett og slett!billig pergola bygghjemme

 

 

Andre som leste denne artikkelen leste også