Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Vinkelbormaskin | Verktøy til hobbysnekkeren

Filter

1 224 kr

2 436 kr

1224
1224
2436
2436

makita

(3)

Vinkelbormaskin

(3)

Batteri

(2)

Strøm

(1)

10,8

(1)

18,0

(1)

230,0

(1)

Sortere

3 Produkter

Du har sett alle 3 produkter

En vinkelbormaskin er et uunnværlig verktøy når du trenger å bore steder som er vanskelig å komme til med en tradisjonell boremaskin. Hos bygghjemme.no kan du finne forskjellige billige vinkelbormaskiner av høy kvalitet, som passer til nettopp dine arbeidsoppgaver.

Hvilke bruksområder har en vinkelbormaskin?

Verktøyet er for eksempel nyttig om du skal fikse en brukken bolt i motorrommet der det er liten plass, eller om du skal bore inni et trangt skap. Det finnes vinkelbormaskin som kan bore i både metall og tre – bruksområdene er mange!

Hvilke typer vinkelbormaskin finnes?

Hos bygghjemme.no finner du raskt fram til en vinkelbormaskin online. Vi har varianter med ulike kraftkilder, og du kan velge mellom vinkelbormaskin med batteri eller ledning for strømtilførsel. Se gjennom utvalget vårt og finn en variant med ønsket kapasitet.

Hvilke tekniske spesifikasjoner bør du se etter?

En vinkelbormaskin kan komme med spesielle funksjoner, slik at brukeropplevelsen blir så god som mulig. Du kan finne vinkelbormaskiner med ulikt turtall, samt forskjellig grad av lydtrykknivå og vibrasjonsnivå. Sjekk også maskinens chuck-kapasitet og størrelsen på vinkelhodet!