Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Elektrisk platesaks og nibler

Filter

1 012 kr

7 006 kr

1012
1012
7006
7006

makita

(10)

Nibbler

(3)

Universalsaks

(1)

Platesaks

(6)

Batteri

(4)

Strøm

(6)

10,8

(1)

18,0

(3)

230,0

(5)

380 W

710 W

380
380
710
710

Sortere

10 Produkter

Du har sett alle 10 produkter

En nibler eller platesaks er verktøy som benyttes til å skjære i metallplater av stål, messing, aluminium, kobber og lignende med. Det finnes også varianter av platesaksen som brukes til å kutte i tepper, gulvbelegg og papp med. Hos bygghjemme.no finner du en elektrisk platesaks billig på nett – sjekk ut sortimentet vårt!

Hvilken elektrisk platesaks eller nibbler skal du velge?

Når du skal kjøpe platesaks eller nibbler hos bygghjemme.no, kan du velge mellom ulike varianter med forskjellige spesifikasjoner. Finn ut hva slags materiale du primært trenger å kutte i, og om du trenger en platesaks med batteri eller ledning til støpsel for strøm. Velg for eksempel en kraftig variant om du skal kutte i stål!

Hvilke funksjoner bør platesaksen din ha?

Dette kommer naturligvis an på hva verktøyet skal brukes til. Dersom du ønsker å ha en mest mulig ren og ryddig arbeidsflate, kan det være lurt å velge en nibbler med kutteretning i 90°-trinn, slik at rester fra klippingen havner på nedsiden. Tenk også på at håndtaket skal være ergonomisk utformet med et behagelig grep!

Hva er fordelene ved å bruke platesaks eller nibbler?

Med platesaks eller nibbler kan du enkelt kutte rette linjer og hull eller kurver midt i en stålplate. Dette er et verktøy enhver gjør-det-selv-entusiast bør ha liggende i verktøysamlingen, da den er uunnværlig til mange prosjekter i hjemmet. Finn en elektrisk platesaks eller nibbler hos bygghjemme.no i dag – vi har utstyret du trenger!