Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Sirkelsag | et uunnværlig verktøy

Filter

914 kr

5 940 kr

914
914
5940
5940

Vis kun kampanjeprodukter

(2)

black+decker

(1)

dewalt

(2)

makita

(16)

metabo

(9)

Sirkelsag

(21)

Bordsag

(1)

Bordsirkelsag

(1)

Håndsirkelsag

(4)

Strøm

(15)

Batteri

(13)

10,8

(2)

18,0

(10)

36,0

(1)

230,0

(8)

850 W

2 000 W

850
850
2000
2000

Sortere

28 Produkter

Du har sett alle 28 produkter

Når du skal sage til bjelker eller ulike planter er ensirkelsag hending å ha liggende. Hos bygghjemme.no finner du ulike typer sirkelsag med styreskinne – eller uten. Ved bruk av et slikt verktøy får du jobben unnagjort på et blunk. Våre produkter er blant de beste og billigste på markedet, og fungerer like effektivt som en Bosch sirkelsag 18v. Du kan enkelt bestille en billigsirkelsag online i vårt sortiment.

Hvordan bruke sirkelsag?

Det finnes ulike typer sirkelsag, noe som gjør det lettere å finne den rette sagen for ditt bruk og behov. Vi har store varianter med benk og mini sirkelsag som du kan bruke for hånd. En styreskinne sirkelsag forenkler arbeidet betraktelig og gjør det lettere for deg å sage i rette vinkler. Den er også lett å feste sagen til en glideplate slik at du jobber sikkert.

Hvilket blad på sirkelsag?

Som navet tilsier, er bladet til en sirkelsag rundt, og det er mulig å kjøpe ulike blader med forskjellige typer tagger. Disse bladene kan du bestille billig på vår nettside, og du finner en god oversikt over ulike typer blader som passer til forskjellige formål. Et sirkelsag batteri er også en flott løsning, siden du kan bruke denne på steder der det ikke er elektrisk opplegg.

Hvordan bruke sirkelsag med skinner?

Det er ikke vanskelig å bruke sirkelsag med skinne, og du får garantert rette linjer når du bruker skinner. Sagblad sirkelsag gjør i utgangspunkt en god jobb med å få produktet ditt rett når du sager, men med hjelp av skinner kan du også skjære rette vinkler. Du legger skinnen over treverket der du vil ha en rett linje eller vinkel, og sagen følger skinnen.