Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Kraftig og effektiv stikksag

Filter

491 kr

6 216 kr

491
491
6216
6216

Vis kun kampanjeprodukter

(1)

black+decker

(1)

fein

(1)

makita

(8)

metabo

(7)

Stikksag

(17)

Batteri

(7)

Strøm

(10)

10,8

(1)

18,0

(6)

230,0

(8)

Sortere

17 Produkter

Du har sett alle 17 produkter

Ulike stikksager kan være smart å ha for hånd hjemme. Du ønsker kanskje å lage et ekstra hull til ledninger, eller skjære til noen lister? Hos bygghjemme.no finner du enkelt en stikkesag som kunne vunnet en stikksag test med sin høye kvalitet. Bestill en billig stikkesag online i dag!

Hvilke typer stikksager finnes det?

Det er flere forskjellige typer og modeller av stikksag i bygghjemme.no sitt sortiment. Ønsker du en batteridrevet stikksag finner du dette hos oss, og om du foretrekker elektrisk stikksag har vi også et godt og variert utvalg av disse. Stikksag som går på batteri er praktisk å bruke der det ikke er enkel strømtilgang.

Hvordan bruker jeg en stikksag?

En stikksag er veldig enkel å håndtere. Modellene våre har et komfortabelt håndtak som gjør at du får et godt grep på sagen, og kan skyve den i de ulike retninger som du ønsker. Sagbladet er samarbeidsvillig og bøyer seg slik at du får den form og fasong som du ønsker der du sager.

Hva kan stikksag sage gjennom?

Det finnes ulike blader. Du kan få blader som kan skjære gjennom enten tre eller metall. Det er lett å skifte blad på en stikksag, noe som betyr at du kan ha én sag, men ulike blader til forskjellig bruk. Du bestiller enkelt de bladene du foretrekker online hos bygghjemme.no!