Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Tigersag | Verktøy til hobbysnekkeren

Filter

980 kr

4 813 kr

980
980
4813
4813

makita

(9)

metabo

(2)

Tigersag

(11)

Batteri

(7)

Strøm

(4)

10,8

(2)

18,0

(4)

36,0

(1)

230,0

(4)

1 100 W

1 510 W

1100
1100
1510
1510

Sortere

11 Produkter

Du har sett alle 11 produkter

En bajonettsag, eller tigersagg som det også kalles, er et utmerket verktøy dersom du skal rive skillevegger eller kappe et vannrør. Dette allsidige og kraftige verktøyet har mange bruksområder. Hos bygghjemme.no finner du varianter som scorer høyt i tigersag test – med svært høy kvalitet, ergonomisk utforming og brukervennlige funksjoner.

Hvilke bruksområder har en tigersag?

Enten du velger en strømdrevet eller batteridrevet tigersag, vil du ha et verktøy med mange bruksområder. Kanskje du skal rive en dørkarm, skillevegg eller et gjerde i hagen? Da er en bajonettsag midt i blinken! Sagen kan med riktig sagblad også sage i metall, som for eksempel tynne stålrør eller lignende.

Hvordan virker tigersagen?

En liten tigersag kan ha mye kraft! På mange måter fungerer en bajonettsag på samme måte som en håndholdt sag for manuell saging – bare at sagbladet beveger seg mye raskere. En detaljert bruksanvisning følger med sagen du kjøper, og forklarer alle sagens funksjoner. Sagen er perfekt for grove arbeidsoppgaver.

Hvorfor kjøpe bajonettsag hos bygghjemme.no?

Vi på bygghjemme.no har et variert utvalg av tigersager i vårt sortiment. Kjøper du en billig tigersag på nett fra oss, kan du være sikker på at du har kjøpt et kvalitetsverktøy. Vi selger kun produkter fra anerkjente og solide produsenter, noe som betyr at tigersagen sannsynligvis varer i lang tid.