Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Elektrisk Høvel | Verktøy online

Filter

1 661 kr

19 192 kr

1661
1661
19192
19192

dewalt

(3)

makita

(3)

metabo

(5)

Høvel

(10)

Tykkelseshøvel

(1)

Strøm

(8)

Batteri

(3)

18

(3)

230

(5)

350 W

2 200 W

350
350
2200
2200

Sortere

11 Produkter

Du har sett alle 11 produkter

En liten elektrisk høvel i verktøysamlingen er kjekk å ha dersom du jobber mye med treverk. En høvel er enkelt forklart et håndverktøy som du bruker til å skjære spon av treverk med. Hos bygghjemme.no kan du enkelt finne en billig elektrisk høvell online, eventuelt en variant med batteri.

Hvilke oppgaver kan du utføre med en elektrisk høvel?

En høvel er uvurderlig dersom du skal tilpasse og finjustere på en hylle, et vindu eller lignende. For eksempel kan et strøk eller to med høvelen gjøre underverker på en dør som sitter for stramt og er vanskelig å åpne/lukke. En elektrisk høvel lar deg enkelt gjøre treverk slankere og glatterespesifikkesteder. Benyttgjerne elektrisk høvel bord!

Hvilke fordeler får du med en elektrisk høvel?

Forskjellen på en manuell høvel og en elektrisk høvel, er at sistnevnte ikke krever at du bruker mye krefter for å føre høvelen effektivt over treverket. En elektrisk høvel er nemlig koblet til en elektrisk trommel som tillater jernet å treffet treet i høy hastighet. Dette lar deg høvle mer tre på kortere tid!

Hvordan velge riktig elektrisk høvel?

Hos bygghjemme.no finner du ulike varianter av elektrisk høvel i ulike prisklasser. Du kan kjøpe en billig høvel med ledning som må kobles til støpsel, eller mer avanserte elektriske høvler som har batteri som strømkilde. Du kan også finne varianter med bord som letter bruken og gir deg en mer behagelig arbeidsstilling.