Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Meiselhammer | Verktøy på nett

Filter

2 372 kr

9 146 kr

2372
2372
9146
9146

makita

(6)

metabo

(1)

Meiselhammer

(7)

Strøm

(7)

230

(5)

550 W

1 510 W

550
550
1510
1510

Sortere

7 Produkter

Du har sett alle 7 produkter

En meiselhammerr er uunnværlig dersom du skal bryte opp et gulv, fjerne betongvegger eller gjennomføre andre tunge nedrivningsoppgaver. En elektrisk meiselhammer er svært kraftig, og det er vanlig at strøm fra støpsel er kraftkilde. Hos bygghjemme.no kan du finne en billig meiselhammerr på nett som fikser dine arbeidsoppgaver i en fei!

Hvordan bruke en meiselhammer?

Først dytter du på plass meiselen i festet. Fordypningen på meiselen skal peke opp mot apparatets låsehåndtak. Deretter låses meiselen fast, noe du gjør ved å trykke låsehåndtaket ned. Så skrur du på meiselhammeren. Knappen skal som regel ikke holdes inne når apparatet kjører. Apparatet skrus ofte av med samme knapp.

Hva slags funksjoner kan fås på meiselhammeren?

Det finnes diverse funksjoner og utstyr som kan gjøre en meiselhammer mer komfortabel å bruke. Dette er et tungt verktøy, og det kan derfor være greit å vurdere om du skal ha et lettvekts magnesiumshus. I tillegg kan du få meiselhammere med myk start-funksjon eller vibrasjonskontroll, som gjør at nedbrytningshammeren ikke forflyttes brått ved start.

Hva er forskjellen på en meiselhammer og borhammer?

En borhammer er allsidig og kan både slagbore og bore, så vel som å meisle. Meiselhammeren kan betraktes som et spesialverktøy som hovedsakelig er ment for nedrivning med meisel. Du bruker en meiselhammer hvis du skal fjerne asfalt, fundament, betong eller lignende. Borhammeren brukes til lettere oppgaver som å fjerne baderomsfliser og lignende.