Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Poleringsmaskin | Lettvint polering med strålende resultat

Filter

3 658 kr

5 356 kr

3658
3658
5356
5356

makita

(4)

metabo

(1)

Poleringsmaskin

(3)

Polermaskin

(2)

Strøm

(4)

Batteri

(1)

18

(1)

230

(1)

1 200 W

1 500 W

1200
1200
1500
1500

Sortere

5 Produkter

Du har sett alle 5 produkter

Enten du skal polere stein, lakkerte overflater (som billakk) eller gulv, vil en poleringsmaskinn være et uunnværlig verktøy. Hos oss på bygghjemme.no finner du poleringsmaskiner billig på nett, og vi har varianter som scorer høyt i enhver poleringsmaskin test. Sjekk ut sortimentet vårt i dag, og si farvel til manuell polering!

Hva slags poleringsmaskin skal du velge?

Det finnes ulike poleringsmaskiner til ulike oppgaver. Du finner blant annet poleringsmaskin batteri og poleringsmaskin som må kobles til strøm med ledning. Skal du polere hjemme, kan sistnevnte være et godt valg! Valg av poleringshette/slipepapir og motorens effekt vil avgjøre hvilke arbeidsoppgaver du kan utføre. Les spesifikasjonene nøye for hvert produkt!

Trenger du en poleringsmaskin?

Å polere for hånd kan være både slitsomt og tidkrevende, men med en poleringsmaskin går jobben som en lek. Poleringsskiven roterer gjerne flere tusen ganger i minuttet, noe som betyr at polering gjennomføres langt raskere og mer effektivt enn polering for hånd. En poleringsmaskin kan komme til nytte når som helst!

Hvorfor kjøpe poleringsmaskin hos bygghjemme.no?

Hos bygghjemme.no finner du poleringsmaskiner av høy kvalitet, da vi kun fører produkter fra anerkjente merkevareprodusenter. Samtidig sørger vi for å holde prisen på et lavest mulig nivå, slik at du får mest mulig for pengene. Kjøp en poleringsmaskin online, og spør oss om hjelp om du lurer på noe!