Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Skruautomat | Verktøy til hobbysnekkeren

Filter

1 316 kr

5 092 kr

1316
1316
5092
5092

makita

(9)

metabo

(3)

Skruautomat

(6)

Gipsskrutrekker

(3)

Skrumaskin

(3)

Batteri

(7)

Strøm

(5)

18

(7)

230

(4)

470 W

570 W

470
470
570
570

Sortere

12 Produkter

Du har sett alle 12 produkter

Med en gipsskrutrekker kan du enkelt bore i gips uten at gipsplaten sprekker, noe som gjør dette til et nyttig verktøy om du jobber mye med gipsplater. En skruautommat har mange fellestrekk med en elektrisk drill, men er skreddersydd for å kunne håndtere skruer på et bånd – også detteverktøyetervelegnetforgips. Skruautomat terrasse

Hvilken skruautomat skal du velge?

Hos bygghjemme.no finner du skruautomat billig på nett. Vi har flere ulike varianter, inkludert skruautomater med batteri og spenning på 18 V. I tillegg kan du velge skruautomater med strøm fra støpsel som drivkraft. Vurder også hvor store skruer maskinen skal kunne håndtere, turtall, lydtrykknivå, vibrasjonsnivå og komfort. Hver skruautomat beskrives nøye på siden vår!

Hvordan velge gipsskrutrekker?

Når du skal velge en gipsskrutrekker på nettsiden vår, bør du ta stilling til hvilke tekniske spesifikasjoner du har behov for. Tenk over hvilken kapasitet maskinen skal ha med tanke på gipsskruer. Det finnes for eksempel varianter for 5 mm og 4 mm gipsskruer. Tenk også på antall omdreininger per minutt (turtall), mulighet for dybdejusteringogbitsfeste.

Hvorfor kjøpe gipsskrutrekker og skruautomat hos bygghjemme.no?

Bygghjemme.no har gipsskrutrekkere og skruautomater som passer til dine arbeidsoppgaver. Våre maskiner er produsert av velkjente leverandører som har produkter av høy kvalitet. Dermed kan du finne en skruautomat eller gipsskrutrekker som varer i lang tid, og som bidrar til å gjøre dine gjør-det-selv-oppgaver til en lek! Sjekk ut vårt sortiment i dag.