Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Benkslipemaskin | Slipemaskin på nett

Filter

1 090 kr

2 850 kr

1090
1090
2850
2850

makita

(2)

metabo

(2)

Benkesliper

(1)

Benksliper

(3)

Strøm

(4)

230

(3)

250 W

550 W

250
250
550
550

Sortere

4 Produkter

Benksliper Metabo DS 125

Benksliper Metabo DS 125

1 090 kr1 211,-

Se prisen!

Benkesliper Metabo BS 175

Benkesliper Metabo BS 175

2 624 kr3 374,-

Se prisen!

Midlertidig utsolgt

Du har sett alle 4 produkter

Når det er på tide å slipe økser, kniver og annet verktøy, trengs en god benksliper. På bygghjemme.no tilbyr vi billige benkslipemaskin polering, som du enkelt bestiller på nett. Sjekk ut utvalget vårt for å finne noe passende, og ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål om produktene.

Hva kjennetegner en god benkslipemaskin?

Blant våre produkter finner du modeller som har kommet meget godt ut av en benkslipemaskin test. Disse er perfekte for krevende avgrading og sliping, har lavt lydnivå, og gode beskyttelsesdeksler og beskyttelseglass som beskytter øyenene mot gnister. Sliping blir således enkelt og trygt, og du kan enkelt oppnå nøyaktige resultater.

Hvilket tilbehør kan fås til benkslipemaskinen?

Med en benkslipemaskin følger et behov for benkslipemaskin tilbehør, slik at du bevarer produktenes gode kvalitet over lang tid. Våre slipere er enkle å polere med det rette utstyret. Med jevne mellomrom bør maskinen poleres slik at overflaten blir skinnende og ren, og klar til å brukes på nytt igjen.

Hvorfor kjøpe benkslipemaskin fra bygghjemme.no?

Våre benkslipemaskiner kan brukes av både fagfolk og hobbysnekkere, og vi har små og plassbesparende modeller. En slitesterk maskin har lang levetid og snedig plasserte håndtak som sørger for en sikker og stabil arbeidsstilling. Du sparer penger på å handle hos oss, og i vårt sortiment er det kvalitet som gjelder.