Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Spikerpistol | Verktøy du har bruk for

Filter

2 845 kr

5 314 kr

2845
2845
5314
5314

makita

(3)

metabo

(2)

Spikerpistol

(4)

Kombipistol

(1)

Trykkluft

(3)

Strøm

(2)

Sortere

5 Produkter

Spikerpistol Makita AN923K

Spikerpistol Makita AN923K

3 963 kr4 625,-

14%

Spikerpistol Makita AN902

Spikerpistol Makita AN902

5 314 kr6 150,-

14%

Spikerpistol Metabo DSN 50

Spikerpistol Metabo DSN 50

2 845 kr3 161,-

10%

Midlertidig utsolgt

Du har sett alle 5 produkter

Vær mer effektiv når du skal snekre nye produkter til hjemmet ditt. Enten du bare skal spikre opp bilder på en vegg, eller lage en helt ny terrasse, anbefales den nyeste teknologien innen bygg og håndverk. Med et langvarig spikerpistol batteri blir jobben gjort. Kjøp en billig spikerpistoll online hos bygghjemme,no!

Hvor stor kompressor til spikerpistol?

Det kommer stadig nyere og mer velfungerende spikerpistoler på markedet. Lengre levetid på batteriet og velfungerende motorikk spiller en stor rolle når det kommer til å velge riktig produkt. En elektrisk spikerpistol er helt klart et produkt som blir anbefalt til alle hjem. Den vanligste kompressoren ligger på mellom 4–6 bar.

Hvilken type spikerpistol?

Det finnes så klart forskjellige typer spikerpistoler til forskjellig typer arbeid. En batteridrevet spikerpistol er helt klart produktet å velge når det kommer til arbeidsoppgaver langt unna stikkontakter. Det vi alle vet er at elektriske spikerpistoler gjør spikring både morsomt, enkelt og raskt. Hos oss finner du billige spikerpistoler til høy kvalitet.

Hvilken spikerpistol passer best til hva?

De mest avanserte spikerpistolene i sortimentet vårt er de som vanligvis brukes til avanserte prosjekter. En spikerpistol test viser imidlertid at de billige spikerpistolene kan gjøre en like god jobb i mange tilfeller. Enkle oppgaver innebærer å henge opp bilder og spikre sammen planker, mens tunge oppgaver kan være å spikre sammen tunge bjelker