Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Håndsag og sageverktøy

Filter

39kr
1149kr

Vis kampanje

(1)

al-ko

(1)

bahco

(1)

boxer

(13)

by benson

(2)

einhell

(1)

gardena

(1)

Kun hurtig levering

(1)

Sortere

19 Produkter

Du har sett alle 19 produkter

Før du setter sagen bort til treverket, bør du finne ut hva slags sag du trenger for akkurat den jobben du har i tankene. Det eksisterer to grunnleggende typer: Kappsagen og håndsagen. Hvilken du bruker, avhenger av om du planlegger å kutte med eller mot treets tekstur. La oss se nærmere på forskjellene mellom de to sagene og når du vil bruke dem. Det er liten tvil om at en elektrisk sag gjør jobben raskere og enklere enn den tradisjonelle håndsagen. Men husk at du kan lett få bruk for begge typer. Kjøp en håndsag på nett til en rimelig pris, slik at du kan lage det du vil hjemme i din egen garasje.

Hvordan bruke sagen?

Hvis du kutter tvers over teksturen i treet, bør du bruke en tverrsag. Tennene på en tverrsag vinkler bakover og har en skråkant. Tennene er også mye mindre enn de du finner på vanlige sager. Visste du forresten at det finnes utrolig mange typer sager? Svans- og handsag med store tenner, tømmersag, tverrsag, langvedsag, bakksag og gradsag er bare noen av sagene på markedet. Dersom vi snakker om elektriske sager, så kommer vi borti både stikksag, hullsag, sirkelsag, dykksag og bajonettsag, alle med ulike spesialiteter. Hos oss på bygghjemme.no kan du blant annet finne et praktisk hullsagsett som hjelper deg med å sage ut kompliserte hull i ulike materialer. Investerer du i en god sag, så er halve jobben gjort!

La kreativiteten blomstre!

Ikke la den gamle og sløve saga ute i garasjen stoppe deg fra å skape noe selv. Det er lite som gir mer tilfredsstillelse enn å lage et produkt fra grunnen, det være seg et nytt hundehus eller lekestue til barna. Med vårt store utvalg av billige sageverktøy kan du nå komme i gang så lett som bare det. Invester i en god og praktisk sag som gjør jobben til en lek.