Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Propeller | Utstyr til båtmotor

Filter

298 kr

6 998 kr

298
298
6998
6998

michigan wheel

(5)

solas

(42)

Sortere

47 Produkter

Propell Solas Rubex L4

Propell Solas Rubex L4

fra5 164 kr6 398,-
Propell Solas Rubex 4 HR

Propell Solas Rubex 4 HR

fra5 201 kr5 998,-
Propell Solas Rubex L3

Propell Solas Rubex L3

fra5 411 kr5 998,-
Du har sett 36 av 47 produkter
1 av 2

Det er viktig at utstyret er i orden under båtsesongen. En propel er en stor del av drivkraften til båtens motor, og trenger både tilsyn og vedlikehold. Noen ganger trengs også ulike deler av eller hele propeller å skiftes ut. Leter du etter ulike propelldeler, finner du enkelt en billig propell i vårt sortiment.

Hvordan fikse propell?

Det første du bør sjekke på propellen din er om propellakselen er bøyd eller skjev. Deretter bør du sjekke de ulike lagrene, også kalt for nav, på propellen. Disse blir ofte slitte, men kan lett skiftes selv. Du finner en god oversikt over ulike nav online i vårt sortiment til de forskjellige motortyper.

Hvilken propell skal jeg velge?

Du må velge en propell etter størrelse på båten din, og det finnes tre ulike kategorier du bør se etter. Deplacementbåter, halvplanende båter og planende båter. Dessuten er det viktig å vite diameter, stigning, antall blader, bladareal og akseldimensjon på båtmotoren din, samt om den er høyre- eller venstregående. Hver propell kommer med en beskrivelse.

Hvordan kan jeg vite at jeg bestiller rett del til propellen min?

Du finner en god oversikt med bilder over ulike propeller online hos bygghjemme.no. Det er også informasjon om hvilke motorer hver enkelt del passer til under bildene slik at du ikke trenger tvile på at riktig del bestilles. Skulle produktet mot formodning være feil likevel, er det mulig å returene eller benytte seg av angreretten.