Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Livbøye og redningsflåte | En sikkerhetsinvestering

Filter

419 kr

2 199 kr

419
419
2199
2199

fristad plast

(10)

Sortere

10 Produkter

Du har sett alle 10 produkter

Det er viktig å ha sikkerhetsutstyr når du er i båt, uansett hvilken båttype du har. Om du velger å bruke en redningsflåte eller livbøye kommer an på størrelsen på båten din, men en av delene bør du ha med om bord. Du finner et billig utvalg av livbøyer og redningsflåter online på bygghjemme.no.

Hvordan bruke livbøye?

En livbøye er ganske enkel å bruke, men det er viktig å ha den strategisk plassert, enten det er i båten eller i nærheten av vannet eller bassenget. Den er lett å kaste ut dersom uhellet skulle være ute, og det er godt gripetak på bøyen. Du kan også kjøpe livbøye med kasteline.

Hva er en redningsflåte?

En redningsflåte er en form for båt laget av plast, og som blåses opp av seg selv når den treffer vannflaten. Det er plass til mer enn én person. Du kan få redningsflåter i ulike størrelser, tilpasset ulike båttyper. Vår livbøye pris er lav – en billig investering for å kunne redde liv.

Hvorfor er livbøye eller redningsflåte så viktig?

Livbøye pynt på hytta eller båten tar seg flott ut, samtidig som den pynter opp for en god sak – nemlig å redde liv. Du finner ulike livbøyer på nettsiden vår. Vi har sikkerhetsutstyr for ethvert behov til en billig penge, enten det er til hytta, ved bassenget eller i båten din.