Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Klinker Tenfors Bora Blue 22,3x22,3 cm
Klinker Tenfors Bora Blue 22,3x22,3 cm
Klinker Tenfors Bora Blue 22,3x22,3 cm

Klinker Tenfors
Bora Blue 22,3x22,3 cm

595 kr/m²
Klinker Tenfors Bora Blue 22,3x22,3 cm

Bora Blue 22,3x22,3 cm

595 kr
Bestillingsvare  - Leveres normalt innen 3-4 uker.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad beregnes i handlekurven.
Klinker Bora er en imponerende granittkeramikk som skiller seg ut med sin unike og matte overflate, hvis mønster er inspirert av de vakre håndlagde sementflisene og den eksotiske marokkanske flisen.
Varemerke

Beskrivelse

Klinker Bora er en imponerende granittkeramikk som skiller seg ut med sin unike og matte overflate, hvis mønster er inspirert av de vakre håndlagde sementflisene og den eksotiske marokkanske flisen.
Med en smakfull kombinasjon av tradisjonell håndverkskunst og moderne teknologi, tilbyr Klinker Bora en rekke fordeler og bruksområder som gjør den til det perfekte valget for ditt hjem eller kommersielle prosjekt.

Klinker Bora fanger den tidløse skjønnheten i marokkansk design og sementfliser, og gir rommet ditt et preg av klassisk eleganse. Dette gjør det ideelt for både moderne og tradisjonelle interiører.

Granittkeramikk er kjent for sin eksepsjonelle holdbarhet. Klinker Bora er intet unntak. Den robuste overflaten er motstandsdyktig mot riper, flekker og slitasje, noe som gjør den egnet for områder med høy trafikk som kjøkken, bad og gang. Den mindre størrelsen gjør denne serien mer anvendelig også i små rom og områder der man må ta hensyn til gulvfall. Den matte overflaten krever minimalt vedlikehold, enkel å rengjøre, og beholder sin skjønnhet år etter år, noe som sparer tid og penger på lang sikt.

Denne granittkeramikken er allsidig og egner seg både for vegger og gulv. Dessuten kan det brukes både innendørs og utendørs, noe som gir deg muligheten til å skape en enhetlig design i hele ditt rom. Klinker Bora produseres med tanke på miljøet og er et mer bærekraftig alternativ enn mange andre gulvmaterialer. Dens lange levetid reduserer behovet for å bytte ut eller renovere gulvet.

Klinker Bora gir en elegant og praktisk overflate for kjøkkengulv og vegger. Dens motstand mot flekker og søl gjør den til et utmerket valg for matlagingsområder. Den matte overflaten og det marokkanske designet gir badet en avslappet og luksuriøs atmosfære.Klinker Bora kan brukes til å skape vakre og unike gulv- og veggdesign i stuen.

Klinker Bora er en granittkeramikk som ikke bare er vakker, men også holdbar og allsidig. Dens matte overflate og marokkanske flisemønster gir ditt hjem eller kommersielle rom et preg av eleganse og karakter. Enten du velger å bruke det på kjøkkenet, badet, stuen eller utendørs, vil Klinker Bora forvandle rommet ditt til noe ekstraordinært.

Eventuelle reklamasjoner må gjøres før montering, reklamasjoner etter montering vil ikke bli godkjent.

Prisen er per kvadratmeter, men produktet selges kun i hele pakker.

Merk at fargegjengivelsen av bilder kan variere avhengig av skjerminnstillingen.

OBS! Husk å legge til ca 5-10% svinn når du beregner forbruk av flis og klinkerflis.

Dokument

Egenskaper

VaremerkeTenfors
Art.Nr.GT-1505M
FargeFlerfarget
Forbruk+ 10%
KantRund
MønsterMarokkansk
BruksflateGulv og Vegg
SerieBora
OverflateMatt
TypeKlinker
BruksområdeInnendørs/Utendørs
Tåler GulvvarmeJa
FrostsikkerJa
Mål22,3x22,3 cm
Størrelse22,3x22,3 cm
Antall1 m2/pk
Antall20 stk/pakke
Tykkelse11 mm