Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Klinker Tenfors Pukao Blanco 20x20 cm
Klinker Tenfors Pukao Blanco 20x20 cm
Klinker Tenfors Pukao Blanco 20x20 cm

Klinker Tenfors
Pukao Blanco 20x20 cm

695 kr/m²
Klinker Tenfors Pukao Blanco 20x20 cm

Pukao Blanco 20x20 cm

695 kr
Bestillingsvare  - Leveres normalt innen 3-4 uker.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad beregnes i handlekurven.
Klinker Pukao Blanco er en del av serien Nassau, en imponerende serie med granittkeramikk fra Vives Ceramica, synonymt med tidløs eleganse og overlegen estetikk.
Varemerke

Beskrivelse

Klinker Pukao Blanco er en del av serien Nassau, en imponerende serie med granittkeramikk fra Vives Ceramica, synonymt med tidløs eleganse og overlegen estetikk.
Denne serien forener den robuste kvaliteten til granittkeramikk med en matt overflate og sementutseende, noe som gir hjemmet ditt en sofistikert og moderne atmosfære. Nassau er inspirert av håndlagde sementfliser og marokkansk fliser, og er det perfekte valget for de som søker en unik og trendy design i sine innendørs- og utendørsområder.

Serien Nassau er laget av granittkeramikk, kjent for sin ekstreme holdbarhet og motstandskraft. Denne serien vil vare i generasjoner og er ideell for høyt trafikkerte områder som inngangspartier, kjøkken og bad.Den matte overflaten gir en subtil og sofistikert look til dine overflater. Den reduserer refleksjoner og skaper en mer avslappet atmosfære i rommet.

Nassau tilbyr et sementutseende som er svært ettertraktet for moderne interiørdesign. I tillegg har serien et bredt utvalg av mønstrede fliser som kan brukes til å skape unike og kunstneriske designelementer i hjemmet ditt. For de som foretrekker en mer minimalistisk stil, tilbyr Nassau-serien også ensfargede alternativer som kan skape en rolig og enhetlig følelse i hjemmet ditt.Serien Nassau er allsidig og kan brukes i ulike rom, inkludert gulv og vegger på kjøkken, bad, stue og utendørsområder som terrasser og hager. Frostbestandigheten gjør den også perfekt for kalde klima.

Granittkeramikk er kjent for sin enkle rengjøring og vedlikehold. Du trenger ikke bekymre deg for flekker eller slitasje over tid.Alt i alt er Nassau-serien fra Vives Ceramica den ultimate løsningen for de som søker både estetikk og funksjonalitet. Med sin allsidighet og holdbarhet kan du skape et vakkert og praktisk interiør i hjemmet ditt som vil imponere både familie og gjester. Enten du vil skape en moderne, industriell atmosfære eller legge til en touch av marokkansk sjarm, vil Nassau-serien levere og overgå forventningene dine. Gi hjemmet ditt den oppdaterte stilen det fortjener med Nassau-serien fra Vives Ceramica.

Eventuelle reklamasjoner må gjøres før montering, reklamasjoner etter montering vil ikke bli akseptert.

Prisen er per kvadratmeter, men produktet selges kun i hele pakker.

Merk at fargegjengivelsen av bilder kan variere avhengig av skjerminnstillingen.

OBS! Husk å legge til ca 5-10% svinn når du beregner forbruk av flis og klinkerflis.

Dokument

Egenskaper

VaremerkeTenfors
Art.Nr.V-4R39
FargeHvit
Forbruk+ 10%
KantRund
MønsterMarokkansk
BruksflateGulv og Vegg
SeriePukao
OverflateMatt
TypeKlinker
BruksområdeInnendørs/Utendørs
Tåler GulvvarmeJa
FrostsikkerJa
Mål20x20 cm
Størrelse20x20 cm
Antall1 m2/pk
Antall25 stk/pakke
Tykkelse8 mm