Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Marmormosaikk

Her var det dessverre veldig tomt! Prøv å endre filtrene dine ovenfor, eller kontakt vår support, så kan vi forhåpentligvis hjelpe deg med å finne den rette!

Marmor har fått sin renessanse i dagens designtrend. Å benytte marmormosaikk på for eksempel bad eller kjøkken gir slitesterke flater, samt et levende inntrykk. Vi kan tilby rimelige produkter for deg som vil gjøre litt ekstra ut av boligen.

Historisk sus over dagens bolig

Marmor har vært, og er, et av de sterkeste materialene en kan benytte i en bolig. Når man så også vet at dette materialet har vært benyttet i år-tusener er det bevis nok på kvaliteten. Vil man følge de siste trendene på designfronten er marmormosaikk utmerket. Dette er biter med marmor festet på "ark", som gjør de enkle å legge.

Legg marmormosaikk på badet, kjøkkenet eller andre rom. Det gir interiøret et solid løft, samtidig som man får et slitesterkt materiale. Velg mellom flere forskjellige farger, form og utførelse, alt etter rommets behov. Bygghjemme.no tilbyr et rimelig og bredt utvalg. Husk også å bestille det som trengs til å legge mosaikken.