Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten
Tapet Mindthegap Vintage Letters Neutral
Tapet Mindthegap Vintage Letters Neutral

Tapet
Mindthegap Vintage Letters Neutral

2 024 kr2 698,-

Kampanje

63h igjen!

Produseres på bestilling 
Leveres normalt innen 4-6 uker.
Utleveringssted -
 
Fraktkostnad 179 kr

Sammenfatning

Vintage letters et collage av håndskrevne tanker på et gammelt pergamentpapir og flotte adresserte konvolutter.
Varemerke

Beskrivelse

Vintage letters et collage av håndskrevne tanker på et gammelt pergamentpapir og flotte adresserte konvolutter.
Teknisk Infomasjon
Mindthegap tapeter er trykket på en ny generasjon av non-woven-materiale Trykket med miljøvennlige trykkfarger. MINDTHEGAP-tapeter kan brukes på alle typer vegger innendørs. Monteringen gjøres gjennom å klistre limet direkte på veggen også påføre hver lengde. Limet gjør det mulig å tilpasse mønsteret på lengdene imellom en stund etter at du har hengt dem opp.

Alle Mindthegap tapeter leveres i ruller med en bredde på 0,52 cm og en lengde på 300 cm. MINDTHEGAP-tapeter kommer i en svart pakke med 3 ruller i hver. Med en pakke med vår tapet kan du dekke 4,65 kvm. For visse mønster er tapeten laget av tre ulike ruller for å gi maksimal mønstertilpassning. Mønsterrepetisjonen er rett matching for hvert design.

Vedlikeholdsråd
Mindthegap tapetene er vaskbare. Bruk en fuktig svamp for å tørke av den. Om du ser noen tørre fargeflekker på svampen, ikke bli urolig. Det handler bare om overflødig farge som slipper. Dette skyldes at i trykkprosessen for å få den beste fargegjengivelsen trykkes med litt overskudd. Uroe deg ikke, trykket og tapeten takler dette. Tørk alltid av tapeten vertikalt. Bruk aldri noen form for tape eller maskering på tapetoverflaten. Vår tapet lages gjennom å trykke på non-wovenmateriale.

Miljø
De latexfargene som brukes i våre trykk er sertifierte for å oppfylle den nordiske svanens miljøstandard. Vår farge er luktfri, med en veldig høy holdbarhet. Alt avfall tas hånd om på en ansvarsfull måte. Alle fibre som brukes for å produsere veggbekledningene kommer fra bærekraftig forvaltet skog. Før montering, vennligst sjekk for mønsterrepetisjon om det er tilfellet (rull A, rull B, rull C). Bruk alltid lim som passer for non-woventapeter. Forsikre deg om at du har kjøpt nok ruller til å dekke veggen. Se etter eventuelle fargeforskjeller på veggen før du skal tapetsere. Om det finnes store forskjeller må du male veggen hvit innen du legger tapeten.

Hvordan man tapetserer
Påfør lim direkte på veggen med en rull. Lim en flate til ca 2-3 lenger av gangen. For kanter, oppe og nede, bruk en pensel for å påføre lim. Ta så en lengde av tapeten og legg den på den klistrede veggen. Kontroller at du har noen ekstra centimeter tapet igjen i taket og gulvet og se om tapetene er rette på veggen. For å kontrollere at alt er rett, bruk for eksempel et lodd. Slett ut tapetlengdene fra topp til bunn og fra midten og utover. Bruk en børste eller et tapetverktøy og se til at alle luftbobler tas bort. Ta bort tapetrester som er blitt til overs fra tak og gulv med en spiss kniv. Påfør neste lengde gjennom å plassere dem kant i kant. Kontroller alltid mønstertilpasningen over begge seksjonene. Etter montering, vak bort overskuddslim med en fuktig, myk svamp. Gni aldri, for å unngå skader. Etter installasjonen bør du lufte rommet godt for å tørke tapeten. Vår tapet er vaskbar. For å tørke av den, bruk en fuktig svamp. Om du ser lett blekk på svampen, ikke bli urolig, fargen tåler det. Det handler bare om overflødig farge som går av. Den ble påført under trykkingen for å få de beste fargene. Tørk alltid av tapeten vertikalt. Gni aldri.

OBS! Husk at fargegjengivelse av bilder kan variere avhengig av skjerminnstillingen.

Egenskaper

VaremerkeMINDTHEGAP
Art.Nr.WP20018
KolleksjonMindthegap Eclectic
DesignEasyUp
MønsterMotiv/Tekst
TypeTapet
FargeBeige
Forbruk3 lengder/3 ruller (1 rull = 3 meter)
Mønstertilpassning52
Lengde9 m
Bredde52 cm