Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Arbeidsbenk

Du har sett alle 7 produkter

Bruker du garasjen din som et verksted? Da trenger du en stasjonær arbeidsbenk til din garasje. Enten det er snakk om store eller små prosjekter, hos oss Bygghjemme.no finner du et utvalg av arbeidsbenker som passer til de aller fleste behov. Vi har mindre kompakte benker eller bredere benker – alle er praktisk og billig.

Utnytt hagen med en arbeidsbenk

En arbeidsbenk til hagen er en praktisk mulighet du vil kunne nyte av. Ikke bare vil den kunne forbedre ditt arbeidsmiljø, men dine daglige oppgaver i hagen vil bli til en hyggelig opplevelse. En arbeidsbenk kan løfte din arbeidsmoral gjennom hele arbeidstiden. Vi har et stort utvalg av arbeidsbenker for bruk til alle dine prosjekter i hagen.

Mange prosjekter utføres utendørs og minsker dermed vårt komfortnivå. Jobber du mye ute og vil ha en arbeidsbenk utendørs? Vi har utendørs arbeidsbenker som vil gjøre hverdagen enklere for deg som bruker mye tid ute. Hos oss finner du kompakte og enkle løsninger som du kan ta med deg på hytten eller ut i hagen.

Arbeidsbenk verksted – en praktisk løsning

En arbeidsbenk er essensielt for ethvert verksted. Vi har et stort utvalg av arbeidsbenker som kan tilpasses akkurat ditt arbeidsområde. Ønsker du en arbeidsbenk som vil hjelpe deg med dine prosjekter og kan tilpasses dine behov? På Bygghjemme.no kan du enkelt finne mange praktiske og billige løsninger. En arbeidsbenk til verkstedet er det du trenger.

Hos oss finner du gode og praktiske arbeidsbenker som vil gjøre hverdagen din enklere. Ønsker du en arbeidsbenk som er liten og kompakt, en arbeidsbenk du kan lett flytte på eller ta med på hytten? Kanskje ønsker du en stor og stasjonær arbeidsbenk for dine største prosjekter. Hos Bygghjemme finner du praktiske og billige løsninger.