Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Baksteovn Sunwind Runa Gass
Baksteovn Sunwind Runa Gass

Baksteovn Sunwind
Runa Gass

Nyhet

16 995 kr
Baksteovn Sunwind Runa Gass

Runa Gass

16 995 kr
Lagervare  - Leveres normalt innen 3-5 hverdager.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad beregnes i handlekurven.
Baksteovn Runa er en pizzaovn på gass som passer for hobbykokken som ønsker å lage verdens beste pizza hjemme. Baksteovnens størrelse og vekt gjør den ekstra godt egnet til bruk i mindre hager og terrasser.
Varemerke

Beskrivelse

Baksteovn Runa er en pizzaovn på gass som passer for hobbykokken som ønsker å lage verdens beste pizza hjemme. Baksteovnens størrelse og vekt gjør den ekstra godt egnet til bruk i mindre hager og terrasser.
Produktinformasjon
- Lav vekt og praktisk størrelse - godt egnet i de fleste hager og terrasser
- Drives på gass - ingen sjenerende røyk for deg som bor i leilighet
- Blir svært raskt varm
- Håndlaget i Italia i den høyeste kvalitet

Baksteovn Runa er perfekt å lage pizza på italiensk måte i, men en rekke andre retter som kjøtt, fisk, brød, grønnsaker og desserter er minst like egnet å tilberede i pizzaovnen. Fordi Runa bruker gass tilføres mye fuktighet til maten, noe som er en stor fordel ved for eksempel langtidssteking.

En pizzaovn drevet på gass blir svært raskt varm, og isoleringsegenskapene til Runa sørger for at pizzaovnen holder en stund på varmen, også etter gassen er skrudd av. Temperaturen blir inntil 450°C.

En pizzaovn som drives på gass er spesielt godt egnet for deg som bor i rekkehus eller ellers har naboer svært tett på da du unngår sjenerende røyk som du ellers ville risikert med vedfyring.

Pizzaovnen har en rund form hvor den innvendige diameteren på Ø39 cm sørger for at det er god plass til å steke pizza eller tilbereder andre spennende retter på motsatt side. Gassbrenneren er plassert bak i høyre hjørne, og diameteren fra denne er Ø35 cm.

Takket være den lave vekten på 54 kg, er baksteovn Runa en pizzaovn som vil kunne plasseres også i mindre hager og på små terrasser eller balkonger.

Runa er håndlagd på Sardinia ved hjelp av tradisjonelle metoder - mer autentisk blir det ikke! Kun de beste materialene er tatt i bruk: pizzaovnen har glassfiberisolering med en gelcoat, innvendig i tak og bunn er det brukt ildfast mørtel som gjør at pizzaovnen tåler ekstremt høye temperaturer. Kombinasjonen av materialene fører til at Runa vil kunne oppnå en høyere varme enn pizzaovner produsert i stål, og baksteovnen vil holde betydelig bedre på varmen.

Materialvalget bidrar også til den forholdsvis lave vekten sammenlignet med andre pizzaovner, uten å gå på bekostning av kvalitet.

Pizzaovnen kommer klar til bruk, den er ferdig montert, isolert og leveres i sort utførelse. Mål, innvendig: H: 22 cm, Ø39 cm.

Hjemmelaget pizza har aldri smakt bedre!

Merk: Gassregulator og et AA-batteri må kjøpes i tillegg.

Urnorsk på grillen
"Urnorsk på grillen" er Sunwinds egen serie med griller, bålpanner og tilbehør - designet av nordmenn for å brukes under norske forhold.

Produktene i Urnorsk-serien tåler norsk vær og klima, og er like gode å grille på året rundt, sommer som vinter!

Vi ønsker å fremme norske mattradisjoner, og all den herlige maten som kan tilberedes på grillen.

Nyt fritiden med urnorsk på grillen!

Spesifikasjoner
- Høyde (cm): 55,5
- Dybde (cm): 58
- Bredde (cm): 58
- Diameter Ø (cm): 39
- Vekt (kg): 54
- Farge: Sort
- Effekt: 6 kW maks.

Dokument

Egenskaper

VaremerkeSunwind
Art.Nr.447075
SerieUrnorsk på grillen
TypeBaksteovn
Dybde58 cm
Høyde55,5 cm
Vekt54 kg
Bredde58 cm
EAN-nr7028640073775
Nobb56575752