Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Flaggstang og flagg

Du har sett alle 3 produkter

Drømmer du om å flagge med det norske flagg i hagen? Det er hyggelig å pynte hagen litt ekstra når det er fest og høytid, og det ser også flott ut med en vimpel hele året. Nå kan du kjøpe en flaggstang og flagg billig online hos oss på bygghjemme.no. Det er enkelt å montere flaggstang, og hagen ser med en gang flottere ut.

Flaggstang og norsk flagg

Hos oss på Bygghjemme kan du enkelt kjøpe flaggstang. Det er enkelt å kjøpe varer på nett, du kan i ro og mak bestemme deg for hva du vil kjøpe. En flaggstang pynter hagen, og det er enkelt å markere høytider og store dager i familien – å heise flagget på en fødselsdag gjør begivenheten mer spesiell. Du kan variere mellom et norsk flagg og en vimpel.

Når du har bestemt deg for å kjøpe en flaggstang, er det godt å vite at det er billig å kjøpe dette hos oss. Der finner du riktig flaggstang pris og tilbud online. Du kan også få hjelp til å finne den løsningen som passer best for deg, og du kan være trygg på at du får en god pris hos oss.

Flaggstang pris og tilbud

Hagen din blir komplett med en ny flaggstang. Det er noen ting du bør ta stilling til før du kjøper en stangen, som blant annet flaggstang høyde. Det er viktig at du stangen har rett høyde og står i stil med huset eller hytten din. Når du har kjøpt en flaggstang, er det enkelt å kjøpe norsk flagg samtidig – da kan du heise det på neste flaggdag.

Et norsk flagg på spesielle høytider og begivenheter vil gjøre ekstra stas på dagen. Hos oss på bygghjemme.no får du hjelp til å velge den løsningen som fungerer best for deg, og dessuten er det billig og enkelt å kjøpe flagg på nett. Du kan velge mellom et flagg og vimpel av god kvalitet, eller kanskje du vil slå til og kjøpe begge deler?