Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Kompostkvern Fornorth 60 7,5HP

Kompostkvern Fornorth
60 7,5HP

Nyhet

7 990 kr
Nyhet – kommer 30.08.2024  - Leveres normalt innen 5-10 hverdager.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad 499 kr
Kompostkvern Fornorth 60 7,5HP er en kraftig kompostkvern med 7,5 hk firetaktsmotor. Den kan skjære grener opp til 60 mm og har en bladhastighet på 3600 RPM.
Varemerke

Beskrivelse

Kompostkvern Fornorth 60 7,5HP er en kraftig kompostkvern med 7,5 hk firetaktsmotor. Den kan skjære grener opp til 60 mm og har en bladhastighet på 3600 RPM.
Hvorfor velge Fornorth Kompostkvern 60 7,5HK
Effektiv motorytelse: Kjernen i Fornorth Kompostkvern 60 er en robust 7,5HK motor, som leverer enestående kraft og effektivitet. Denne motoren er spesielt designet for å enkelt håndtere tykke, robuste grener, noe som betydelig reduserer arbeidsbelastningen din og tiden brukt på hagearbeid. Den kraftige motoren sikrer konstant ytelse, selv under utfordrende forhold, noe som gjør den til et pålitelig verktøy.

Høy fliskapasitet: Allsidighet er en nøkkelstyrke hos Fornorth Kompostkvern 60. I stand til å flise grener opp til 2,5 tommer i diameter, kan den enkelt håndtere et bredt spekter av hageavfall. Denne høye fliskapasiteten betyr at du effektivt kan ta hånd om alt fra tynne kvister til kraftige grener, noe som gjør den til et ideelt valg for en rekke forskjellige landskapsoppgaver. Enten du rydder opp etter en storm eller håndterer rutinemessig hagearbeid, forenkler denne kompostkvernen prosessen.

Sikkerhetsfunksjoner: Operatørens sikkerhet er en topp prioritet i designen av Fornorth Kompostkvern 60. Den er utstyrt med avanserte sikkerhetsfunksjoner som minimerer risiko og sikrer en trygg arbeidsmiljø. I tillegg er kompostkvernen designet for enkel bruk, noe som reduserer risikoen for brukerfeil og forbedrer den generelle sikkerheten. Med disse sikkerhetstiltakene på plass, kan du fokusere på jobben.

Maksimer effektiviteten i utendørsarbeidet
En kompostkvern er et uunnværlig verktøy for hagearbeid, landskapsdesign, jordbruk og skogsbruk, kjent for sin oppgavespesifisitet og miljøvennlighet. Den skiller seg ut ved raskt å omdanne grener og kvister til flis, noe som forenkler hagerengjøring og sparer tid. Dette verktøyet spiller også en avgjørende rolle i å redusere mengden hageavfall, noe som gjør bortskaffelsen mer effektiv, spesielt i områder med utfordringer knyttet til avfallshåndtering.

I tillegg til avfallshåndtering er en kompostkvern verdifull for å lage kvalitetsmulch fra hageavfall, noe som gavner jordkvaliteten, fuktighetsbevaring og ugressbekjempelse. Den akselererer også komposteringsprosessen ved å raskt bryte ned organisk materiale, noe som beriker jorden med viktige næringsstoffer.

Dessuten er den nyttig ved forberedelse av ved, noe som forenkler kapping og lagring av ved, og er ideell for storskala markrensing, effektiv fjerning av uønsket søppel. Denne allsidigheten gjør kompostkvernen til en nøkkelressurs både for husholdninger og profesjonelle.

Produktinformasjon
- Farge: Oransje/svart
- Materiale: PP-plast, stål
- Motoreffekt: 7,5HK/212CC/3600RPM
- Startsystem: Snorstart
- Flisekapasitet: 2,5 tommer/60mm
- Bladhastighet: 3600 o/min
- Motortype: OHV 4-takts
- Drivstofftankkapasitet: 3,6 liter
- Oljekapasitet: 0,6 liter
- Drivstofftype: Blyfri bensin
- Vekt: 45 kg

Egenskaper

VaremerkeFornorth
Art.Nr.6438543011797
Garanti1 år
MaterialePP-Plast, Stål
TypeKompostkvern
Høyde103 cm
Lengde160 cm
Vekt45 kg
Bredde50 cm
EAN-nr6438543011797