Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Robotgressklipper som gjør jobben for deg

Filter

103kr
22361kr

al-ko

(12)

einhell

(10)

gardena

(16)

stiga

(2)

16cm
30cm

Sortere

40 Produkter

Garasje AL-KO Robolinho

Garasje AL-KO Robolinho

1 245 kr

Prispresset

Ladestasjon + bunnplate AL-KO for Robolinho

Ladestasjon + bunnplate AL-KO for Robolinho

4 355 kr

Prispresset

Leveringstid 2-3 uker

Du har sett 36 av 40 produkter
1 av 2

Vanlige spørsmål om

Hvilken robotgressklipper passer for meg?
Hva bør jeg vurdere ved kjøp av robotgressklipper?

Populære filtreringer

Sommeren er manges favorittårstid, men i likhet med vinterens snømåking fører den varmere årstiden også med seg litt ekstra arbeid – gressklipping. Sommerens finværsdager er til for og nytes, og selvsagt har man mest lyst til å la gressklipperen være i fred og la ugresset vokse. Dette er nok ikke helt heldig og de fleste må nok ty til noen timer med gressklipping til slutt. Gjennom sommeren vil dette til sammen bli utallige timer som man egentlig skulle brukt på noe annet, og heldigvis finnes det en løsning på dette. En robotgressklipper kan nemlig gjøre jobben for deg og slik kan du spare deg for mange timers arbeid. En billig og bra robotgressklipper får du kjøpt hos oss.

En robotgressklipper sparer deg for tid og arbeid

I løpet av de siste årene har robotgressklipperen blitt mer og mer populær hos det norske folk. Tidsklemma er et velkjent fenomen for mange og døgnet har alt for få timer. Når sommerferien endelig kommer skulle man helst ha brukt den på noe annet en gressklipping. En robotgressklipper gjør jobben for deg og du slipper å tenke på annet enn at den må lades en gang i blant. Vi tilbyr et utvalg av robotgressklippere hvor funksjonene varierer i noen grad fra klipper til klipper. Rekkevidde, gressoppsamling, muligheter for innstilling av tidspunkt for klipping og evne til å kjøre på ulendt terreng er behov man må vurdere før man velger hvilken robotgressklipper man skal kjøpe. Vi har roboter med rekkevidde opp til 1600 m2 og som i tillegg kan kjøre i ujevnt terreng og hellinger opp til 35%.

Kjøp en robotgressklipper i dag!

En robotgressklipper vil absolutt spare en for mange timers jobb. Alle vet nok hvor raskt gresset vokser og hvilket tiltak det er å ta frem den bråkende gressklipperen. En robotgressklipper kan knapt høres og klipper plenen minst like godt som tradisjonelle gressklippere. Du kan enkelt kjøpe robotgressklipper hos oss og nyte sommerens godværsdager uten å tenke på gresset som vokser i hytt og pine!