Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Robotgressklipper WOLF-Garten Loopo M1500

Robotgressklipper WOLF-Garten Loopo M1500
Robotgressklipper WOLF-Garten Loopo M1500
Robotgressklipper WOLF-Garten Loopo M1500
Robotgressklipper WOLF-Garten Loopo M1500
Robotgressklipper WOLF-Garten Loopo M1500
Robotgressklipper WOLF-Garten Loopo M1500
11%

Velg tillegg

  • Beskyttelse?

  • Reservekniv?

Veil. Pris 15 895 kr
14 129 kr

Delbetal fra  649 kr/mån

Lagervare 
Leveres normalt innen 5-10 hverdager.
Utleveringssted -
 
Fraktkostnad beregnes i handlekurven.

Beskrivelse

Loopo M er en smart, familievennlig og ekstremt effektiv robotgressklipper. Arealeffektivitet er kanskje det som utmerker Loopo M mest. Robotgressklipperen klarer opp til 1500 m² på veldig kort tid og gir dermed mange timers klippefri tilgang til plenen for barn og kjæledyr. Med en sterk 200W knivmotor som driver en solid og skarp stålkniv, klarer denne roboten også høyt gress.
Loopo M har et av markedets sterkeste og mest tidseffektive klippesystem, takket være design og konstruksjon, samt den smarte klippefunksjonen Smart Mow. Roboten er veldig økonomisk og stille å bruke. Takket være Eco Mode ved lavere turtall er støynivået bare 64 dB - som også lar deg stille inn klippeskjemaet om kvelden uten å forstyrre naboene.

Med sitt unike kantklippingsprogram (EDGE MODE) etterlater Loopo M ingen hjørner uklipte. Takket være knivens plassering på roboten, blir plenen også kuttet over begrensningskabelen - og du trenger ikke å bruke trimmeren. Robotgressklipperen klarer også å håndtere flere soner for eksempel om det er en plen med smale passasjer.

Med sitt svinghjul foran, manøvrerer Loopo M effektivt og smart over plenen og på begrensede plasser. Takket være WOLF-Garten's spesielle Power Wheels tar roboten seg fram i utfordrende terreng og kan håndtere skråninger opptil 36%. Du kan også utstyre robotgressklipperen med Power Grips som letter fremkommeligheten på våte områder av plenen og til og med i kupert terreng.

Loopo M gir et godt bioklippresultat på hele plenen, som betyr kontinuerlig miljøvennlig gjødsling av plenen. Den solide kniven er veldig sterk, holdbar og har en levetid for en hel sesong, noe som gjør roboten relativ kostnadseffektiv.

Loopo M har et modulært design noe som forenkler ved service og vedlikehold. Man kan nesten selv bytte ut samtlige deler i roboten uten verktøy. Ved nedlastning av WOLF-Garten mobilapp forenkler både installasjonen, men også driften og bruken av robotgressklipperen. Installasjonen er veldig enkel og logisk. Som hjelp ved installasjonen, kan man bruke: Manual, Quick Start Guide, Youtube eller mobil-appen.

Loopo M1500 har en kjøretid på 60-70 minutter for å siden gå tilbake og lade i 70-90 minutter. Det maksimale området roboten kan håndtere, er 1500 m² under optimale forhold og garantert 800 m², selv om du har flere soner.

Spesifikasjoner
- Knivmotor: 200 W
- Klippebredde: 28 cm
- Klippehøyde: 15-60 mm
- Multi-Zon
- Integrert regnsensor
- Modulær design for enkelt vedlikehold
- Barnesikker
- Strømforbruk: 11 – 18 kWh/måned
- Stillegående, kun 64dB

Dette er inkludert
- Robotgressklipper
- Ladestasjon
- Power Wheels
- Kabel 200 meter
- Stifter 300 stk

Egenskaper

VaremerkeWOLF Garten
Art.Nr.22BCDAEA650
FargeRød
Klippehøyde1,5-6 cm
KraftkildeBatteri
TypeRobotklipper
VersjonMed batteri og lader
Ca klippetid min/lading70
Areal1500 m2
Klippebredde28 cm
Motoreffekt200 W
GPS støttet navigeringNei
Høyde21 cm
InstallasjonspakkeJa
Lengde63 cm
Høyeste lydnivå69
Maks helling36 %
MultiClipJa
Effekt200 W
PIN-kodeJa
Bredde46 cm
EAN-nr4008423883404