21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  10%

  Takvasker Nilfisk Roof Cleaner

  Pakker + kr

  Tillegg + kr

  Veil. Pris 1 406 kr

  Du sparer 141 kr

  1 265 kr

  Delbetal fra 58 kr/mnd

  Sammenlign
  Bestillingsvare
  - Leveres normalt innen 5-10 hverdager.
  Hjemlevering
  - Fraktkostnad 175 kr

  Beskrivelse

  Nilfisk Roof Cleaner Skaft er et ekstrautstyr til din høytrykksvasker spesielt designet for takrengjøring. Roof Cleaner har et teleskoprør som blir 1,1 - 4,1 meter. I tillegg har den et skummunstykke med en konsentrert stråle, som kan spyle opp til 11 meters høyde. Dette gir en samlet rekkevidde på opp til 15 meter. Passer til alle Nilfisk Alto vaskere med hurtigfeste mellom høytrykksslangen og spylehåndtaket.

  Les mer

  Nilfisk Roof Cleaner er egnet til de fleste hustak. Fordelen med konseptet er at man får tilgang til hele taket uten å behøve å klatre opp. Munnstykket har en konsentrert stråle, som under lavt trykk legger ut en skumfilm på taket. Med hjelp fra vær og vind løser middelet opp skitt og annet belegg. Munnstykket kan justeres i ulike vinkler opp til 45 grader, slik at man kan nå inn til alle vinkler og hjørner.

  Nilfisk Roof Cleaner fungerer også med Nilfisk bilbørster og ekstrautstyr med Click & Clean og kan naturligtvis brukes till andre jobber, som eksempelvis rengjøring av husvogn, drivhus og vinduer. Det er viktig å notere seg at Nilfisk har et Roof Cleaner rengjøringsmiddel som er spesielt tilpasset for å brukes med Roof Cleaner skaftet. For rengjøring med et annet fabrikat finnes det adaptere tilgjengelig.

  Egenskaper

  Varemerke Nilfisk
  Art.Nr. 128470040
  Materiale Aluminium
  Serie Roof Cleaner
  Type Tilbehør
  Lengde Slange 4,1 m
  Nobb 42750256

  Tilbehør du kan ha behov for

  Sammenlign med andre toppselgere

  Her kan du sammenligne med toppselgerne i kategorien. Har du spørsmål – ta kontakt med kundeservice på 21 60 18 18, vi har åpent mandag-fredag mellom 08 - 17!
  Type