0% Rabatt

Mulchingkit MTD til Traktorklipper 96/107 cm

Pakker + kr

Tillegg + kr

795 kr

Delbetal fra 37 kr/mnd

Sammenlign
Lagervare
- Leveres normalt innen 5-10 hverdager.
Utleveringssted
- (fraktkostnad: beregnes i handlekurven)

Beskrivelse

Med mulchingkit kan man gjøre om en hagetraktor med sideutkast til en mulchingklipper. I mulchingkitet følger det med plugg og to plater som monteres foran under klipperen. Disse platene har som oppgave å lage en optimal luftstrøm. For beste mulige klipperesultat bør man bytte til mulchingkniver (følger ikke med). Dette mulchingkitet passer MTD hagetraktorer med 96 cm og 107 cm arbeidsbredde.

Les mer


2 års garanti.
I to år fra salgs dato innen Europa, kommer MTD Products AG med egen valgmulighet å reparere eller bytte ut produktet, for den opprinnelige kjøperen, uten noen kostnad om det viser seg være noe defekt i materiale eller utførelse, ifølge MTD Products AG garantivilkår. Denne garantien gjelder for enheter som har blitt brukt og vedlikeholdt i henhold til brukerhåndboken , og som ikke har vært utsatt for feil bruk, kommersiell bruk, forsømmelse eller manglende vedlikehold. For kommersiell bruk gjelder ett års garanti.

Egenskaper

Varemerke MTD
Art.Nr. OEM-190A116
Type Tilbehør Traktorklipper
Ean 4008423819632

Tilbehør du kan ha behov for

Sammenlign med andre toppselgere

Her kan du sammenligne med toppselgerne i kategorien. Har du spørsmål – ta kontakt med kundeservice på 21 60 18 18, vi har åpent mandag-fredag mellom 09 - 16!
Type
795 kr
Tilbehør Traktorklipper
895 kr
Tilbehør Traktorklipper
Vis produkt