21 60 18 18Telefontid til 17.00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  Terrassemarkise

  Uansett årstid kan været være uforutsigbart. Med en terrassemarkise fra bygghjemme.no kan du sitte lunt og tørt utendørs, også på dager hvor det regner. Det er ingen grunn til å sitte inne, så la ikke været hindre deg i å tilbringe tid på terrassen.

  Les mer
  Viser 0 av 0 produkter
  Relevans
  • Relevans
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Produktnavn A-Å
  • Produktnavn Å-A
  • Popularitet

   Fant dessverre ingen produkter som passet til ditt valg

   For både sol og regn

   Hos oss finner du rett terrassemarkise i fargene du selv ønsker. Med en god markise holder du deg ikke bare tørr i regnvær, men du skjermer deg også mot sola på dager hvor den blir for sterk. Markisen gir deg en sval skygge til å kjøle deg på i de varmeste sommerdagene. Markisen er lett å holde ren med jevnlig enkel vask.

   Gjør et stilfullt valg på terrassemarkise i dag, selvfølgelig til en god pris. Da er du klar for kvalitetstid på terrassen med familie og venner uavhengig av vær. Vår kunnskapsrike kundeservice er klar til å hjelpe deg med å velge den riktige markisen for din terrasse. På den måten er du sikret en god investering for ditt uteområde.