Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Varmelampe Solamagic 2000 ECO+PRO Bacepod Kit

Varmelampe
Solamagic 2000 ECO+PRO Bacepod Kit

5 995 kr
Velg Farge
Lagervare  - Leveres normalt innen 5-10 hverdager.
Utleveringssted -
 
Fri frakt!

Sammenfatning

Med ECO+ PRO 2000 Basepod Kit er du sikret en 100% energiriktig varmelampe i en fleksibel løsning, hvor du kan ta varmen med deg. Dekker opp til 17 kvm.
Varemerke

Beskrivelse

Med ECO+ PRO 2000 Basepod Kit er du sikret en 100% energiriktig varmelampe i en fleksibel løsning, hvor du kan ta varmen med deg. Dekker opp til 17 kvm.
Den kraftfulle Solamagic ECO+ PRO 2000 er med Solamagic No-glare®-teknologi, som gir deg et markant redusert restlys, hele 90% mindre. Varmelampen dekker opp til 17 kvm.
Du får høy varmeeffekt og den praktiske vippefunksjonen hvor du kan styre varmen dit du vil ha den. Med det tilhørende ECO+ PRO Basepod-stativet får du frihet til å flytte varmen, og du kan bruke din varmelampe flere steder: på terrassen, i sommerhuset, kolonihagen eller paviljongen. ECO+ PRO Basepod-stativet er laget i et tungt keramisk materiale og er derfor veldig stabilt og sikkert.

Hvorfor skal du velge ECO+ PRO 2000 og Basepod Kit?
Når du vil ha varmen skal du ikke bekymre deg om hverken stativer, kabler eller annet. Du vil bare nyte livet, uterommet og samværet med de du er glad i. Derfor har vi laget pakkeløsninger som gjør det enda enklere for deg. Vår pakkeløsning ECO+ PRO 2000 Basepod Kit sikrer deg at du får riktig kabel og stativ samtidig.

Ønsker du deg en varmelampe som virkelig kan gi deg en stor varmeeffekt? Så er det ECO+ PRO 2000 du skal ha. Vi betegner selv ECO+ PRO-serien som den profesjonelle varmelampen som er en “sliter” uten like. Den kan holde til nesten alt og er ekstremt effektiv.

Inneholder ECO+ PRO 1400 og ECO+ PRO Tripod-stativ.

Egenskaper

VaremerkeSOLAMAGIC
Art.Nr.2000310S
FargeAntrasitt, Hvit, Titan
MaterialeVærbestandig Aluminium og Rustfritt stål
SerieECO+PRO
TypeInfravarmer
Lengde290 mm
Bredde390 mm
Høyde1100 mm
Vekt19.3 kg
Garanti5 år
Kabellengde1.8 m
Spenning230 V
IP-KlasseIPX4
Effekt2000 W