Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Paviljong gop Florida

Paviljong gop
Florida

fra28 733 kr
Velg Areal
Velg Farge
Lagervare  - Leveres normalt innen 5-10 hverdager.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad beregnes i handlekurven.

Sammenfatning

Elegant og moderne paviljong med ramme av pulverlakkert rustfri aluminium og justerbart solseil fremstilt av UV-resistent polyester og nylon.
Varemerke

Beskrivelse

Elegant og moderne paviljong med ramme av pulverlakkert rustfri aluminium og justerbart solseil fremstilt av UV-resistent polyester og nylon.
Nyt sommeren i hagen din under en luftig og elegant paviljong med solseil. Paviljongen består av en rustbestandig aluminiumskonstruksjon som er meget stabil, slitesterk og vedlikeholdsfri. Naturtro treimitasjon gir paviljongen et elegant design. Det justerbare solseilet, laget av UV-bestandig polyester og nylon, gir en behagelig lystransmisjon. Solseilet justeres inn mot siden som gjør at du kan kontrollere hvor mye eller lite sol du ønsker å slippe inn. De fire søylene er festet til bakken ved hjelp av skruer slik at paviljongen er stabil selv ved sterk vind. Diskrete deksler dekker skruene og gir en estetisk finish. Paviljongen er designet for helårsbruk og kan trygt overvintre i hagen, uten å måtte demontere den. Vi anbefaler derimot at solseilet blir lagret innendørs i vintermånedene.

Monteringen er enkel og det følger med en monteringsanvisning. Spesialverktøy trengs ikke. Vi anbefaler at paviljongen monteres på et flatt underlag av tre, betong eller brostein. Paviljongen leveres med skruer til forankring i bakken.

- Rustfritt og robust konstruksjon
- Realistisk og elegant treimitasjon
- UV-bestandig solseil
- Komplett sett, klar til å montere
- 5 års garanti mot rust

Egenskaper

Varemerkegop
Art.Nr.XU06001071G
MaterialeAluminiumramme/Stål
TypePaviljong
Bredde3500 mm
FargeBrun/Beige, Hvit/Beige, Lysebrun/Beige
Areal12, 18 m2
Høyde2350, 2360 mm
Lengde3500, 5050 mm
Vekt80, 91 kg