Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Gress gjødsel

Her var det dessverre veldig tomt! Prøv å endre filtrene dine ovenfor, eller kontakt vår support, så kan vi forhåpentligvis hjelpe deg med å finne den rette!

Vi hos bygghjemme.no tilbyr gress gjødsel ved gress-stell og vedlikehold. Vi har et stort utvalg av plengjødsel, både langtidsvirkende, anti-mose med mere for hagen og utemiljø i vårt sortiment her online. Se vårt utvalg og finn din favoritt!

Kjøp til lavpris gress gjødsel hos bygghjemme.no

Vil du ha en frisk og flott gressplen er det viktig med gjødsel. Vi har produkter som er spesielt tilpasset dette. Vi leverer et utvalg av gress gjødsel til lav pris. Enten du leter etter plengjødsel langtidsvirkende, plengjødsel anti-mose eller noe annet kan du enkelt utforske utvalget hos oss på bygghjemme.no.

Ønsker du en en slitesterk, grønn og tett plen, og med mindre problemer med mose? Her finner du et stort utvalg av gress gjødsel til lav pris. Uansett om du er ute etter langtidsvirkende plengjødsel eller anti-mose plengjødsel eller noe annet kan du enkelt bestille her. Ta kontakt med oss på bygghjemme.no, og vi hjelper deg gjerne!