Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Ovalt bassenger på nett

Filter

Sortere

0 Produkter

Her var det dessverre veldig tomt! Prøv å endre filtrene dine ovenfor, eller kontakt vår support, så kan vi forhåpentligvis hjelpe deg med å finne den rette!

Dersom du drømmer om oval basseng i hagen, har du kommet til rett sted. Hos bygghjemme.no finner du billig oval basseng i forskjellige størrelser, for nedgraving eller til å plassere direkte på bakken. Nå kan du enkelt bestille sommerens basseng online!

Hva er mest holdbart?

Oval basseng barn for nedgraving er det mest solide alternativet når du skal montere et basseng i hagen. Her får du en komplett bassengpakke til rimelig pris, med alt du trenger for å gjennomføre jobben. Bassenger som graves ned er ogsådettryggeste alternativet.

Finnes det trekk til bassengene?

Hos bygghjemme.no finner du trekk til bassenget, slik at du holder det fritt for løv i høst- og vintermånedene. De kommer i forskjellige størrelser, som passer til alle bassengene vi fører. Noen bassenger har medfølgende trekk og annet utstyr inkludert.

Hvorfor bunnduk?

Bunnduken brukes for å beskytte bassengbunnen mot småstein, røtter og ødeleggelser, og slik forlenge levetiden til bassenget. Hos bygghjemme.no finner du bunnduk som bør brukes under bassenget. Noen bassenger har bunnduk inkludert – sjekk dette før du eventuelt bestiller!