Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Spabad

Spabad

Filter

37495kr
58995kr
37495
37495
58995
58995

Bare vis nyheter

(4)

lyfco

(4)

Kun hurtig levering

(4)

Sortere

4 Produkter

Spabad Lyfco Foibe for 4 personer

Nyhet

Nyhet – kommer 10.12.2021

Spabad Lyfco Poseidon Black Edition for 5-6 personer

Nyhet

Nyhet – kommer 10.12.2021

Spabad Lyfco Poseidon for 5-6 personer

Nyhet

Nyhet – kommer 10.12.2021

Spabad Lyfco Foibe Black Edition for 4 personer

Nyhet

Nyhet – kommer 10.12.2021

Du har sett alle 4 produkter

Trenger du å slappe av? På bygghjemme.no har vi nå et stort utvalg av spabad til gode priser! Enten du vil ha et enkelt oppblåsbart bad til fire personer eller et bad som har plass til seks personer og er garantert til å bli festens midtpunkt, finner du garantert akkurat det du leter etter. Unn deg selv muligheten til å nyte avslappende bobler i din egen hage når som helst, helt uten å måtte dele det med andre hvis du ikke vil. Det er noe ganske annet enn boblebadene på offentlige badeland, hvor du må stå i kø for et kvarter med avslappning!

Velg mellom mange forskjellige modeller

Bestiller du spabad hos oss får du rask levering og god kundeservice. Når du skal velge hvilket bad du trenger, er det viktig å tenke på hvor mange som skal bruke det, da det varierer hvor mange badene er designet for. Mange av modellene kommer også i opptil flere forskjellige farger, og med forskjellig tilbehør. Se på sjekklisten lenger nede på siden for å se hva som følger med før du bestiller. I tillegg til å velge mellom våre mange flotte modeller, har vi også mange tilleggsprodukter tilgjengelig. Dette innebærer støvsuger, trapp og filter, alt for å gjøre din opplevelse av våre bad enda bedre. Letter blir det bare ikke.

Luksusen du fortjener!

Ikke vent lenger! Bestill spabad på nett uten å i det hele tatt forlate sofaen. Når du har valgt den modellen som passer best for deg kan du se fram til mange herlige dager fylt av bobler og total avslapning. Lettere kan det neppe bli å skaffe deg akkurat den luksussen du vet at du vil ha i livet ditt.