21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  Lensepumpe

   Pris
   684 kr
   684 kr
   1 743 kr
   1 743 kr
   Varemerker
   Design

   Lensepumpe

   Noen ganger opplever vi å få vann på steder vi ønsker ikke å ha vann, enten det er på vaskerommet, i kjelleren eller båten. Da kan det være greit med en billig lensepumpe som kan ta unna vannmengdene på kort tid slik at du kan sikre så mange verdier som mulig. Ut fra hvor mye vann du sliter med har vi et stort utvalg lensepumper som kan ta for seg ulike mengder vann – alt fra små og mobile pumper til store lensepumper. Det alle har til felles er at det er lensepumper av høy kvalitet som vil gi gode resultater for deg.

   Les mer
   Viser 5 av 5 produkter
   Relevans
   • Relevans
   • Laveste pris
   • Høyeste pris
   • Produktnavn A-Å
   • Produktnavn Å-A
   • Popularitet
   Side 1 / 1
   • Side 1 / 1
   10%
   684 kr
   760 kr
   Leveres innen 5-10 hverdager
   Gå til produkt
   10%
   730 kr
   811 kr
   Leveres innen 5-10 hverdager
   Gå til produkt
   10%
   1 743 kr
   1 936 kr
   Leveres innen 5-10 hverdager
   Gå til produkt
   10%
   1 641 kr
   1 823 kr
   Leveres innen 5-10 hverdager
   Gå til produkt
   10%
   1 077 kr
   1 196 kr
   Leveres innen 5-10 hverdager
   Gå til produkt
   Side 1 / 1
   • Side 1 / 1

   Pmper av høy kvalitet

   Hos Bygghjemme selger vi en rekke lensepumper i ulike størrelser og av god kvalitet. En lensepumpe kan være med på å sikre store verdier i forbindelse med en lekkasje, og noe som man vil trenge raskt dersom uhellet først er ute. Vi selger både lensepumper som håndterer rent og skittent vann, og små og store mengder med vann. Uansett om du skal pumpe vann ut av båten din, kjelleren, vaskerommet eller jobber på en byggeplass vil du finne lensepumper hos oss som passer til ditt behov. Ønsker du pålitelige lensepumper av høy kvalitet som du kan stole på, uansett om du står midt i en krisesituasjon eller bare bruker det for å ta overskuddsvann i ny og ne? Da har du kommet til riktig sted.

   Lensepumpe – en billig forsikring

   Vannskader kan ramme oss alle med kort varsel, enten i forbindelse med ekstremvær eller rørproblemer som fører til lekkasjer. Da kan det å ha en kraftig lensepumpe for hånden være redningen din og en billig forsikring mot store skader på eiendommen eller båten din. Kjøp lensepumpe hos Bygghjemme til markedets beste pris, og få rask levering rett hjem til deg før du vet ordet av det!