Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Lensepumpe

Filter

759kr
4167kr

al-ko

(1)

byggström

(3)

einhell

(4)

gardena

(4)

makita

(3)

metabo

(5)

Kun hurtig levering

(3)

Sortere

20 Produkter

Du har sett alle 20 produkter

Noen ganger opplever vi å få vann på steder vi ønsker ikke å ha vann, enten det er på vaskerommet, i kjelleren eller båten. Da kan det være greit med en billig lensepumpe som kan ta unna vannmengdene på kort tid slik at du kan sikre så mange verdier som mulig. Ut fra hvor mye vann du sliter med har vi et stort utvalg lensepumper som kan ta for seg ulike mengder vann – alt fra små og mobile pumper til store lensepumper. Det alle har til felles er at det er lensepumper av høy kvalitet som vil gi gode resultater for deg.

Pmper av høy kvalitet

Hos Bygghjemme selger vi en rekke lensepumper i ulike størrelser og av god kvalitet. En lensepumpe kan være med på å sikre store verdier i forbindelse med en lekkasje, og noe som man vil trenge raskt dersom uhellet først er ute. Vi selger både lensepumper som håndterer rent og skittent vann, og små og store mengder med vann. Uansett om du skal pumpe vann ut av båten din, kjelleren, vaskerommet eller jobber på en byggeplass vil du finne lensepumper hos oss som passer til ditt behov. Ønsker du pålitelige lensepumper av høy kvalitet som du kan stole på, uansett om du står midt i en krisesituasjon eller bare bruker det for å ta overskuddsvann i ny og ne? Da har du kommet til riktig sted.

Lensepumpe – en billig forsikring

Vannskader kan ramme oss alle med kort varsel, enten i forbindelse med ekstremvær eller rørproblemer som fører til lekkasjer. Da kan det å ha en kraftig lensepumpe for hånden være redningen din og en billig forsikring mot store skader på eiendommen eller båten din. Kjøp lensepumpe hos Bygghjemme til markedets beste pris, og få rask levering rett hjem til deg før du vet ordet av det!