Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Slangetrommel | Få orden på slangene

Filter

487 kr

1 595 kr

487
487
1595
1595

gardena

(4)

metabo

(1)

wolf-garten

(2)

Sortere

7 Produkter

Du har sett alle 7 produkter

Trenger du å holde orden på slangene? Ved å kjøpe en trommel hos oss slipper du å ha slangene liggende rundt overalt. Med en slangetrommel vann kan du holde orden på hageslangene hele året, og enkelt ta dem fram ved behov. Finn en billig slangetrommell på nett hos bygghjemme.no!

Hvilken type slangetrommel skal du kjøpe?

Vi har flere typer tromler. Slangetrommel luft er en super løsning når du trenger å ha system på slanger til trykkluft. Tromlene våre kan brukes både inne og ute, og monteres enkelt på veggen eller inntil en annen egnet flate. Du finner også slangetromler med slangevogn, som enkelt kan forflyttes ved behov.

Hvordan monteres en slangetrommel til vegg?

Våre slangetromler er enkle å montere, i tillegg til at de er enkle og praktiske i bruk. Våre vegghengte tromler monterer du enkelt på veggen eller til en annen egnet flate. Det finnes for eksempel veggmontert slangetrommel med festebøyle for vegg, som enkelt kan henges på egnede skruer i veggen.

Hvorfor kjøpe slangetrommel hos bygghjemme.no?

Hos bygghjemme.no finner du enkelt en slangetrommel til ditt bruk – enten du trenger trommel til luftslange eller hageslange. Alle slangetromler i sortimentet vårt er av høy kvalitet og kommer fra anerkjente leverandører. Samtidig sørger vi for å holde prisen nede, slik at du kan finne en slangetrommel som passer ditt budsjett!