Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Vannslange og hageslange

Filter

123kr
1762kr

by benson

(3)

einhell

(3)

gardena

(15)

green it

(4)

Sortere

25 Produkter

Du har sett alle 25 produkter

Vanlige spørsmål om

Er fleksible hageslanger slitesterke?
Har dere lettvektig hageslange?
Hvordan kan jeg vanne hagen på en effektiv måte?

De fleste er glad i å ha blomster utenfor sine hjem. Med dette kommer naturlig nok et stort behov for å vanne det som plantes der. Er du usikker på hva slags metode som er mest effektiv? Vi anbefaler slanger. Hos oss kan du nå kjøpe slange på nett til en lav pris så du kan komme i gang med vanningen så fort som mulig. Enten du er ute etter en helt vanlig hageslange eller en vannings-slange som ligger under overflaten og tar seg av all vanning på egenhånd finner du det her på våre nettsider til en hyggelig pris.

Velg mellom vanningsrør og klassiske hageslanger

Er du av typen som helst vil at plantene skal vanne seg selv? Da er vanningsrør noe for deg. På våre nettsider kan du velge mellom mange modeller som kan redusere tiden du må bruke i hagen betraktelig. Vi har selvfølgelig også et stort utvalg med helt vanlige hageslanger, alle laget av de aller beste materialene. Dette gjør slangene våre enkle å bruke og vedlikeholde og sørger for et lettvint plantehold. De er robuste og holdbare, og kan forlenges med koblinger og utvidelser. Alle modellene er selvfølgelig UV-bestandige og har bestått alle kvalitetstester. Ikke gjør hagearbeid vanskeligere enn det trenger å være, vi har alle de slangene du kan trenge!

Kom i gang med vanningen – bestill nå!

Kjøp slange på våre nettsider nå og kom i gang med hagearbeidet! De tørste plantene dine trenger snart ikke å være tørste lenger, med vårt store utvalg av diverse slanger til gode priser. Enten du vil vanne på den klassiske måten eller la slangen ta seg av vanningen helt selv finner du det her. Er det noe du lurer på er det bare å spørre vår hjelpsomme kundeservice!