21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  Isolasjon

  Ny isolasjon øker innetemperaturen og senker samtidig utgiftene dine til oppvarming. Jo eldre et hus er, jo dårligere må du regne med at isoleringen er i vegger, golv og tak. Våre isolasjonsplater isolerer både mot kulde utenfra, varmetap innenfra og fuktighet. Det anbefales å benytte isolasjonen allerede når du bygger og setter opp ny garasje osv. Men du kan også isolere i ettertid ved å fjerne veggpanelet ditt og legge isolasjon bak. Med godt verktøy, f.eks fra vår nettbutikk, kan du ofte skånsomt rive ned panelet, for så å montere det tilbake igjen etterpå. En godt isolert bolig vil være varm om vinteren og fremstå som sval midtsommers i solsteika.

  Les mer
  Viser 0 av 0 produkter
  Relevans
  • Relevans
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Produktnavn A-Å
  • Produktnavn Å-A
  • Popularitet

   Fant dessverre ingen produkter som passet til ditt valg

   Alle kan med fordel isolere bedre

   Med godt isolert bolig eller næringsbygg slipper du å fyre for kråka. Vi fører plater av ekspandert polystyren; EPS og XPS. Da har du både grunnisolasjon (under plater), og en mer trykkfast isolasjon som tåler mer vann og kan brukes som markisolasjon og under bærevegger etc. Isolasjonsplatene våre er relativt rimelige pr kvadratmeter/ kilo. Omkostningen ved å kjøpe og installere dem får du raskt tilbake i form av lavere energiforbruk og bedre verditakst av bygningsmassen din. Husk at god isolasjon også reduserer og forhindrer fukt og andre skader og forringelser av boligen og bygningene dine. Styropor-platene er svært lette av vekt, men isolerer fenomenalt godt og er enkle å løfte og manøvrere på plass.

   Isolèr nå og få langvarig gevinst

   Det er en lønnsom investering å bruke billig isolasjon med høy yte-evne og lang levetid til å øke livskvaliteten og bruksverdien av boligen og bygningen din. Våre styropor-plater er norsk-produserte og laget for å motvirke effekten av det kaldeste, våteste og mest vindfylte været vi har her i landet! Isolasjonen vår er enkel å håndtere og montere. Leveres rimelig hjem til deg eller på annen, ønsket adresse.