21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
0
0 kr

Lacuna Foldedør 7-dørs Hvit

Lacuna Foldedør 7-dørs Hvit
Lacuna Foldedør 7-dørs Hvit
Lacuna Foldedør 7-dørs Hvit
Lacuna Foldedør 7-dørs Hvit
Lacuna Foldedør 7-dørs Hvit
Lacuna Foldedør 7-dørs Hvit
Lacuna Foldedør 7-dørs Hvit
Lacuna Foldedør 7-dørs Hvit
Lacuna Foldedør 7-dørs Hvit
Lacuna Foldedør 7-dørs Hvit
Lacuna Foldedør 7-dørs Hvit

Når du har gjort valgene ovenfor kan du velge blant følgende tillegg

  • Sylinder

Veil. Pris 117 490 kr
Du sparer 5 800 kr
111 690 kr

Delbetal fra 5 128 kr/mån

Produseres på bestilling 
Leveres normalt innen 4-6 uker.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad beregnes i handlekurven.

Beskrivelse

7-Delt Foldedør utoverslående fra Lacuna i hvitmalt varmebehandlet bøk. Passer der du ønsker å kunne "åpne veggen", slipp lys og natur inn med et håndgrep!
Produkter fra Lacuna
Lacuna foldedører er sertifisert som verdens tetteste og best isolerte, og er bygget til å holde i minst 50 år. Ved å benytte de beste materialer og råstoff, resulterer dette i et uproblematisk produkt som er lett å montere, med lang levetid og som ikke behøves å justeres i ettertid.
På alle malte foldedører benyttes FSC-sertifisert laminert varmebehandlet bøk fra Tyskland. Den har en holdbarhet som teak (klasse 1), og råtner ikke. I tillegg har det en isolasjonsverdi som langt overgår ikke-varmebehandlede treslag og ikke minst trekker det ikke vann i vått og fuktig vær. Av denne grunn produseres ikke Lacuna produktene med aluminiumsbekledning. Treets dimensjonsstabilitet er derfor veldig avgjørende for at en foldedør med mange rammer skal være velfungerende og holde tett i mange år fremover. Bunnkarm leveres i oljet mahogny.
Malte Lacuna produkter i varmebehandlet bøk gir en helt annen finish enn vanlig maling på andre treslag. Bøken blir pusset så den får en speilglatt overflate, så blir den påført 2 strøk med grunning og 2-3 tynne lag med maling. Resultatet blir en silkeglatt overflate som mange forveksler med pulverlakkert aluminium. Denne finishen leveres selvfølgelig også på innsiden.
Lacuna foldedører er hengt opp i overkarmen med integrert skinne, har lås på alle dører og ingen skittsamlende skinne i bunnkarmen da det er styreruller på utsiden av terskelen. Den leveres som standard med Adjufix innfestingssytem, håndtak på begge sider og foringspor 10x10 mm i side- og overkarm. Glasset er limt på innenfra slik at innbruddsikkerheten er på topp. En- eller tosidig sylinder må bestilles i tillegg. Alle hengsler, grep, skruer og beslag er i syrefast, rustfritt stål.

Andre ønsker
Har du andre ønsker enn standardproduktet er det bare å kontakte vår kundeservice på kundeservice@bygghjemme.no så hjelper vi deg med dette. Dette kan for eksempel være andre størrelser (bredde mellom 1,7 - 6,0m og høyde maksimum 2,7m), 3-lags glass, andre farger eller sprosser (pålimte, innbakte eller gjennomgående).

Dokument

Egenskaper

VaremerkeLacuna
Art.Nr.LAC55x21R9010-7DHL
Bredde Modulmål550, 600 cm
Høyde Modulmål210 cm
ModellGangdør Høyre Side, Gangdør Venstre Side
FargeRAL 9010
Glass2-Lags
GlasstypeSikkerhetsglass
MaterialeTre
ÅpnesUtoverslående
Antall Deler7-delt
TypeFoldedør
Karmdybde116 mm
U-Verdi1.21
Vekt360, 387 kg