21 60 18 18Telefontid til 17.00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr
  5%

  Lacuna Foldedør 7-dørs Hvit

  Pakker + kr

  Tillegg + kr

  Veil. Pris 112 250 kr

  Du sparer 5 610 kr

  106 640 kr

  Delbetal fra 4896 kr/mnd

  Vis alle varianter

  Sammenlign
  Produseres på bestilling
  - Leveres normalt innen 4-6 uker.
  Hjemlevering
  - Fraktkostnad beregnes i handlekurven.

  Beskrivelse

  7-Delt Foldedør utoverslående fra Lacuna i hvitmalt varmebehandlet bøk. Passer der du ønsker å kunne "åpne veggen", slipp lys og natur inn med et håndgrep!

  Les mer
  Produkter fra Lacuna
  Lacuna foldedører er sertifisert som verdens tetteste og best isolerte, og er bygget til å holde i minst 50 år. Ved å benytte de beste materialer og råstoff, resulterer dette i et uproblematisk produkt som er lett å montere, med lang levetid og som ikke behøves å justeres i ettertid.
  På alle malte foldedører benyttes FSC-sertifisert laminert varmebehandlet bøk fra Tyskland. Den har en holdbarhet som teak (klasse 1), og råtner ikke. I tillegg har det en isolasjonsverdi som langt overgår ikke-varmebehandlede treslag og ikke minst trekker det ikke vann i vått og fuktig vær. Av denne grunn produseres ikke Lacuna produktene med aluminiumsbekledning. Treets dimensjonsstabilitet er derfor veldig avgjørende for at en foldedør med mange rammer skal være velfungerende og holde tett i mange år fremover. Bunnkarm leveres i oljet mahogny.
  Malte Lacuna produkter i varmebehandlet bøk gir en helt annen finish enn vanlig maling på andre treslag. Bøken blir pusset så den får en speilglatt overflate, så blir den påført 2 strøk med grunning og 2-3 tynne lag med maling. Resultatet blir en silkeglatt overflate som mange forveksler med pulverlakkert aluminium. Denne finishen leveres selvfølgelig også på innsiden.
  Lacuna foldedører er hengt opp i overkarmen med integrert skinne, har lås på alle dører og ingen skittsamlende skinne i bunnkarmen da det er styreruller på utsiden av terskelen. Den leveres som standard med Adjufix innfestingssytem, håndtak på begge sider og foringspor 10x10 mm i side- og overkarm. Glasset er limt på innenfra slik at innbruddsikkerheten er på topp. En- eller tosidig sylinder må bestilles i tillegg. Alle hengsler, grep, skruer og beslag er i syrefast, rustfritt stål.

  Andre ønsker
  Har du andre ønsker enn standardproduktet er det bare å kontakte vår kundeservice på kundeservice@bygghjemme.no så hjelper vi deg med dette. Dette kan for eksempel være andre størrelser (bredde mellom 1,7 - 6,0m og høyde maksimum 2,7m), 3-lags glass, andre farger eller sprosser (pålimte, innbakte eller gjennomgående).

  Dokument

  Egenskaper

  Varemerke Lacuna
  Art.Nr. LAC55x21R9010-7DHL
  Bredde Modulmål 550, 600 cm
  Høyde Modulmål 210 cm
  Modell Gangdør Høyre Side, Gangdør Venstre Side
  Farge RAL 9010
  Glass 2-Lags
  Glasstype Sikkerhetsglass
  Materiale Tre
  Åpnes Utoverslående
  Antall Deler 7-delt
  Type Foldedør
  Karmdybde 116 mm
  U-Verdi 1.21
  Vekt 360, 387 kg

  Tilbehør du kan ha behov for