Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Balkongdør H-vinduet Fjerdingstad 2-Lags Tre

Balkongdør
H-vinduet Fjerdingstad 2-Lags Tre

fra10 468 kr

Prispresset

Velg Bredde Modulmål
Velg Høyde Modulmål
Velg Hengsling?
Velg Brystningshøyde
Velg Glasstype
Produseres på bestilling  - Leveres normalt innen 4-6 uker.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad beregnes i handlekurven.
Balkongdør med 2-lags glass hvit fra H-vinduet Fjerdingstad med brystning i flere høyder og gjennomsnittlig u-verdi på 1,2. Vrider i børstet aluminium med låseknapp innvendig, blindskilt utvendig og trinnløs luftebrems. 25 mm høy handicapterskel i alu/eik.

Beskrivelse

Balkongdør med 2-lags glass hvit fra H-vinduet Fjerdingstad med brystning i flere høyder og gjennomsnittlig u-verdi på 1,2. Vrider i børstet aluminium med låseknapp innvendig, blindskilt utvendig og trinnløs luftebrems. 25 mm høy handicapterskel i alu/eik.
Materialer og utførelse
H-vinduet Fjerdingstad leverer vinduer og dører i laminert fingerskjøtt tre, hvor treverket splittes i lameller og limes sammen til ferdige emner. Dette gjør at spenninger i treet utlignes, risiko for at produktet slår seg reduseres og det får stor styrke. Dette gir en sterk og stabil konstruksjon med lang levetid.

Produkter kan også leveres i treslagene eik eller accoya, og uten fingerskjøt på forespørsel.

H-vinduet Fjerdingstad leverer som standard karmdybde 95 mm på vinduer og dører med 2- eller 3-lags glass. Oppgraderer du til passiv standard vil disse bli levert med 3-lags glass og karmdybde 109 mm. Alle vinduer leveres som standard uten ventil.

Alle produktene impregneres, grunnes og males med toppstrøk i ønsket farge. Standard farge er NCS S0502-Y. Karm, ramme og alle de kritiske stedene du ikke ser, males selvfølgelig også. Dette blir gjort før delene settes sammen - alt for å sikre deg et godt produkt og resultat.

Standard hvite produkter leveres med hvitlakkert aluminium bunnglasslist i RAL 9010 (tilsvarer S0502-Y), hvite hengsler og glasslister i hvit PVC. Velges andre farger enn hvit, er bunnglasslisten i natur aluminium, hengsler i krom og glasslister i malt tre.

Vrider er som standard i børstet aluminium, kan også leveres i hvit og med FG-lås mot et pristillegg.

Produktene leveres i hht forbrukerkjøpsloven forutsatt at lagring, montering og vedlikehold er gjort i henhold til produsentens anbefalinger.

Andre ønsker
Om du har andre ønsker enn standardproduktet, slik som annen farge, vindu med lufteventil, aluminiumsbekledning, spesialmål, spesialglass eller sprosser, send oss en epost med opplysninger til kundeservice@bygghjemme.no , så hjelper vi deg med dette.

Krav til sikkerhetsglass
Byggteknisk forskrift (TEK17) setter krav til bruk av sikkerhetsglass der vindu eller glassfelt i dør har underkant lavere enn 0,8 m over gulv.
NB! Ligger det ikke et valg på sikkerhetsglass på døren, leveres den som standard kun med energiglass. Ta kontakt med vår kundeservice, så innhenter vi pris på dette.

Dokument

Egenskaper

VaremerkeH vinduet Fjerdingstad
Art.Nr.52026414H
Bredde Modulmål80, 90, 100 cm
Høyde Modulmål200, 210 cm
Hengsling1. Venstrehengslet, 2. Høyrehengslet
Brystningshøyde45, 55, 90, 100 cm
U-Verdi1.2
FargeHvit
DesignMed Brystning
Glass2-Lags
MaterialeTre
ÅpnesUtoverslående
TypeBalkongdør Med Brystning
Karmdybde95 mm
NCS-fargeS0502-Y
GlasstypeEnergiglass, Sikkerhetsglass